Black Friday | Beauty webshopping

MAC Cosmetics | In The Spotlight

Mac Cosmetics - In The SpotlightJeg blev meget glad da jeg så at MAC lancerede en ny kollektion med tilføjelser til den i forvejen populære Strobe Cream og et nyt sortiment af Extra Dimension Skinfinish highlighters.

Udover den eksisterende ikoniske strobe cream som nu hedder Pinklite er der kommet fire nye medlemmer til:

? Peachlite – Ferskenfarvet perlemor
? Silverlite – Sølvfarvet perlemor
? Redlite –  Rød perlemor
? Goldlite – Guldfarvet perlemor

Cremen giver perlemors effekt til huden i den nuance man nu vælger og efterlader huden fugtet med en strålende og sund glød. De koster 270 kroner. Find de nye varianter HER!

Så er der også kommet fire nye highlighters med et fint tryk design. Det er en cremet pudder highlighter der definerer og highlighter ansigtet med en prismeagtig glans der giver et strålende finish. Highlighteren fås i følgende farver:

? Show Gold – ferskenfarve der changerer i pink nuance
? Double Gleam – Beige der changerer i sølv nuance
? Beaming Blush – Pink der changerer i guld nuance
? Soft Frost – Hvid der changerer i violet nuance

De koster 240 kroner. Find allesammen lige HER! Jeg har selv den nye strobe cream i farven Redlite og så kom min kæreste forleden og overraskede mig med highlighteren i farven Soft Frost 🙂 Har I fået fingrene i noget af det?

Jeg håber i øvrigt at I får en god start på weekenden. Er I ude i Black Friday ræset eller webshopper I? 😉 Jeg skal igang med at se den nye mini sæson af Gilmore Girls som udkommer i dag på Netflix! Jeg har glædet mig udstyrlig meget til at gense især Lorelai og Luke 😀

Så er der også finale i Vild med dans hvor begge mine favorit par er tilbage, så jeg hepper egentlig lige meget på begge ? Hvem hepper I på? Og så kommer der selvfølgelig også vanen tro, et nyt afsnit af SKAM i aften. Der er nok at se til! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday | Beauty webshopping