Blog about Mia's Julekalender | December 2016

Bland-selv Julekalender | + Rabatkode til jer

24 days of Christmas Joy billigvoks.dk| REKLAME |
Kalenderen er tilsendt til test
Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg

Det er blevet ekstremt populært med julekalendere til sig selv eller ens nærmeste udover de sædvanlige chokolade julekalendere til en 10’er. Endnu mere populært er det blevet selv at brygge en personlig julekalender sammen til ens forældre, søskende, kæreste eller veninde/ven.

Derfor er det mega smart med disse bland-selv julekalendere fra Billigvoks. Der er 24 låger i forskellige størrelser og i siden af kalenderen kan man hive kassen med de forskellige rum ud og ellers sammensætte fylde i den. Der medfølger nogle små stykker “elefantsnot” så kalenderen ikke er løs i indpakningen.

Ovenfor kan I se inspiration til hvad jeg har prøvet at fylde i de forskellige rum. Dog har jeg overvejet at fylde den til forkælelse til enten min kæreste eller min søde mor. 🙂

Julekalenderen koster 70 kroner. Der er forskellige designs af kalenderen og så findes der også en advents udgave. Find varianterne HER!  Hvis I selv har lyst til at investere i en kalender og måske lidt indhold til den eller andet lækkert fra Billigvoks, så har jeg en personlig rabatkode til jer!

Ved brug af koden blogaboutmia får i 10% på hele jeres køb. Koden gælder helt indtil den 23 december 🙂 Har I lavet en personlig kalender til nogen i år eller selv modtaget en?

1 kommentar

  • Bland selv julekalendere er blevet så populære i år. Det er dog også et skide smart koncept 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog about Mia's Julekalender | December 2016