Sephora Nyheder | BECCA til DK

CODE Beautiful | FFL & VLM

CODE Beautiful FFL VLMJeg har testet ny primer og mascara til mine vipper. For mig er det altid halv svært når jeg skal teste mascara, fordi jeg er så “kræsen” omkring hvordan den skal være, da jeg har så korte, lyse vipper og jeg vil jo selvfølgelig gerne have, at den skal kunne give mig de længste og vildeste vipper samtidig med at den skal kunne holde uden at give panda effekten.

CODE Beautiful FFL VLMDet mærke jeg har testet er det britiske CODE Beautiful som Wega Beauty er begyndt at forhandle. Der er en primer FFL (Forget False Lashes) og en mascara VLM (Volumising Lengthening Mascara).

CODE FFL er en nylonfiberbaseret fyldig og cremet lys brun primer formular med volumenegenskaber der plumper og giver fylde og længde til vipperne. For det bedste resultat skal man anvende teknikken (som for mig er ganske normal og ikke noget nyt – ved ikke med jer?): Roots – Wriggle – And roll. Læg børsten så tæt på vipperødderne, vrik børsten frem og tilbage og sidst børst fra roden og op med rullende bevægelser. Man kan i øvrigt anvende denne primer under enhver mascara. Men for bedst optimale resultat anbefales CODE VLM selvfølgelig!

CODE VLM er en pigmentrig fibermascara der giver volumen og superlange buede vipper. Med primeren og denne mascara kan man alt efter hvor voluminøse vipper man ønsker, give vipperne lag på lag uden at øjenvipperne klumper sammen. Et lag for hverdags look, to lag for  fint arbejds look og tre lag for lækre vipper til en tur i nattelivet 😀

CODE Beautiful resultatHer kan I se mit resultat ved brug af produkterne sammen. Som I kan se er mine vipper næsten usynlige uden mascara og de er også meget korte, hvilket er lidt svært at se når de er så lyse.

På billede to fanger primeren virkelig alle hår, selv de små man dårligt kan se i både inder og yderkrog. Jeg lader lige primeren sidde 20 sekunder inden jeg kommer mascara på.

På billede tre og fire kan I se resultatet med mascara på. Jeg har her kun kommet et lag på vipperne. Jeg synes det fungere rigtig godt og JEG føler at mine vipper synes længere. Lidt stankelbens agtigt på den gode måde. Jeg synes dog ikke resultatet ser så “vildt” ud på billeder som når jeg fx kigger i spejlet eller ser det i virkeligheden – lidt underligt.

Men alt i alt er det gode produkter der giver flot længde, adskiller vipperne fint – og meget vigtigt så hverken drysser det, ryger af vipperne eller smitter af. Jeg har haft det på en dag da jeg fældede nogle tårer. Jeg havde IKKE panda øjne bagefter og min mascara sad som havde jeg aldrig grædt. Imponerende. Det er meget få mascaraer jeg har stødt på som ikke drysser eller ryger af vipperne i løbet af dagen. Det rykker sig IKKE ud af flækken. Og så er det nemt at fjerne med makeupfjerner igen om aftenen. Sådan 🙂

Hvis det lyder interessant for jer og noget I godt selv kunne tænke jer, så har de søde kvinder fra Wega Beauty en konkurrence netop nu på deres facebook side hvor man kan vinde sådan et sæt her. Find konkurrencen HER! Og ellers kan jeg afsløre at I skal holde øje med bloggen her i december måned 😉

Både primer og mascara koster 245 kroner og kan købes lige HER! Wega Beauty har i øvrigt fri fragt hele november måned. Kunne I tænke jer at prøve sådan et sæt her?

Produkterne er modtaget i gave.
(
Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke forpligtet til at skrive om produkterne. Jeg skriver om det jeg kan lide, det jeg kan stå inde for og det bloggen står for).

1 kommentar

  • Jeg kan ikke finde ud af det med mascara – jeg klør mig i øjet efter 5 sekunder, og så ser det frygteligt ud??

    – K

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephora Nyheder | BECCA til DK