Beauty julekalendere | 2016

Sephora Nyheder | BECCA til DK

Nu ved jeg godt at der sikkert er mange af jer der allerede HAR hørt nyheden, men ikke desto mindre skal I også høre det her på bloggen! BECCA kommer til Danmark! Og det sker allerede imorgen den 10 november. Der er endda også Jaclyn Hill lækkerier iblandt de sager der bliver lanceret imorgen. Kig med og bliv klogere på hvad der kommer og til hvilken pris 🙂

Becca C POP Collection PaletteBECCA – C POP Collection Face Palette
Denne palette er et samarbejde med Youtube guruen Jaclyn Hill. Paletten indeholder fem forskellige slags highlighter og blush. Der er to forskellige highlightere, to mineral blush og en illuminerende blush. Jeg havde et hyr med at få fat i Champagne Pop highlighteren da den i sin tid kom frem, så jeg opgav lidt denne, men håbet lever nu igen da den kommer hertil 😀 Pris: 440 kroner (Limited edition)

BECCA Champagne POP Glow On The GoBECCA – Glow On The Go & Champagne Pop Highlighter
Der lanceres dette søde Glow On The Go sæt med to kult produkter fra BECCA. En flydende highlighter i farven Spotlight og en kompakt highlighter i farven Opal. Pris: 160 kroner

Champagne POP er igen et produkt i samarbejde med Jaclyn Hill. Den smukkeste champagnefarvet highlighter der både kan bruges af de blege hudtoner samt de mere gyldne hudtoner. Jeg har den selv og jeg knuselsker den. Pris: 320 kroner

BECCA Shimmering Skin PerfectorBECCA – Liquid Shimmering Skin Perfector 
De sidste to nyheder jeg vil vise jer er disse flydende highlightere på tube. De kommer i de to populære farver Opal og Moonstone. De her kunne jeg også godt tænke mig at kigge nærmere på. I kompakt version ser farverne lækre ud ihvertfald! Pris: 130 kroner

Alle de her produkter er nyheder der lanceres i Sephora imorgen. Jeg glæder mig til at kigge nærmere på produkterne og jeg synes faktisk priserne er rigtig fine. 🙂 Skal I have fingrene i noget fra BECCA imorgen?

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty julekalendere | 2016