Calvin Klein | Deep Euphoria

Colourpop | Sender til DK + Swatches

Colourpop EyeshadowsMit makeup-hjerte hvinede og slog som en vanvittig dengang Colourpop offentliggjorde, at de nu ville sende til EU. Mit makeup-hjerte skreg af smerte, da jeg så opdagede at fragten var så vanvittig, at de rent faktisk burde skamme sig! 😀

Men ikke desto mindre var der for en måneds tid siden en kampagne inde på deres hjemmeside, hvor de tilbød fragt til Danmark og EU generelt for en sølle sum af $4.99 dollars. Altså cirka en 30-35 kroner. Men der var jo så stadig den “catch” at man skal bestille for under 80 danske kroner for ikke at ende i hele balladen med momsgebyr. Så jeg lagde et par ordrer og er nu ejer af mine første Colourpop produkter.

Colourpop EyeshadowsJeg bestilte Zingara pakken, som består af en pakke med fire øjenskygger, og så bestilte jeg en blush og en highlighter.

Jeg havde i forvejen hørt rigtig godt om Colourpop og ikke mindst hvor bløde deres skygger er. Og der må jeg erklære mig bund enig! At glide fingeren over en øjenskygge er mildest talt som at røre ved koldt, blødt smør. Det er vanvittigt så bløde produkterne føles. Det samme gælder både blush og highlighter.

Colourpop SwatchesHer kan I se swatches af produkterne.

Øverste fire er Zingara pakken med fire øjenskygger. Elixir vil jeg beskrive som en brændt orange med brun undertone i mat finish. Jinxie er en blød guld i perlemors finish. Paradox er en koldtonet burgundy i satin finish. Seeker er en varm rødbrun i mat finish.

Dernæst er det Prenup. Blush i en blommefarvet rosa i satin finish. Den er ikke vanvittig pigmentrig, men det passer mig fint, så man ikke får voldsomt med produkt på kinderne ved påføring.

Sidst har vi Stole the Show. En highlighter i en koldtonet gold med glimt af pink, sølv og guld i sig. Fin farve og fin i pigmentering. Jeg glæder mig til at bruge den meget mere fremover.
Colourpop EyeshadowsRigtig lækre produkter – og hvor er jeg glad for endelig at få fornøjelsen af at prøve mærket. Jeg har sidenhen fået to pakker mere hjem med matte liquid lipsticks samt en i metallic finish. Måske kommer de på bloggen, hvis I ønsker at se swatches og læse mere om dem?

Zingara pakken kostede $18 dollars og både blush og highlighter kostede hver især $8 dollars. Jeg benyttede mig dog af rabatkoder, så mine køb blev billigere. 🙂 Kender I Colourpop? Har I nogle anbefalinger? 

16 kommentarer

 • Hvordan opkræves tolden? Får man bare et brev, hvor man så skal gå ned på posthuset? Eller how?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Man får et brev om betaling når pakken rammer tolden og når man har betalt får man tilsendt pakken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  okay tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvor lang tid tog det før du modtog din bestilling fra colourpop?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Det tog nok små 10 dage fordi de desværre røg i tolden, selvom jeg havde holdt mig indenfor grænsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] til gengæld kan man så også bestille alle de gange man vil ? Se mit seneste ColourPop indlæg HER! • Matas – 20% hvis man køber for 300 kroner Her får man 20% på hele sit køb når man […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre farver jo! 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Og så først nu, at du netop skrev, det var en kampagne med billigere fragt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Årh, beklager skuffelsen ? Dog er $9.99 stadig “billigt” i forhold til hvad den ellers har været på. ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Blev helt vildt spændt og skyndte mig ind for at kigge, men desværre siger den, at fragt til DK er $9.99 hos mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv lige bestilt derfra – lippie pen + stix i Bull Chic. Er mega spændt på at modtage dem!

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Det glæder jeg mig til at se når du modtager ???

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine farver! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej jeg vil så gerne prøve Colourpop, ikke mindst deres mat lipsticks har jeg hørt skulle være helt fantastiske, deres øjenskygger ser osse super gode og pigmenteret ud

  – Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Jeg har også ville prøve det i en evighed! Deres matte lipsticks holder godt, men de føles meget tørre på læberne den første halve time synes jeg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calvin Klein | Deep Euphoria