PARFUMER & DUFTE

Calvin Klein | Deep Euphoria

Calvin Klein Deep Euphoria

Calvin Klein Deep EuphoriaBerusende, sensuel og krydret, beskriver rimelig godt den nye dybe duft, Deep Euphoria, fra Calvin Klein.

Den berusende duft udvisker grænsen mellem fantasi og virkelighed med sit pulserende og blomstrende chypre duft. Duften er i den tunge og krydret ende. Den dufter lækkert og vil helt klart være en god vinter duft.

NOTER:
Top: Cascalone
Hjerte: Magisk sort rose
Bund: Musk

Varme og nydelse er komplementære elementer der omfatter en unik kombination af selvstændighed og ægte glamour over den euforiserende duft skønhed. Deep Euphoria kan købes i Matas på henholdsvis 30 ml (420 kroner) og 50 ml (565 kroner). Måske advents eller julegaven til powerkvinden i dit liv – Mor, søster, veninde? Når I alligevel er ude og pre-shoppe julegaver, så duft forbi Matas og nyd den. 🙂 Har I nogle dufte fra Calvin Klein?

(Sponsoreret. Duften er modtaget i pr gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke forpligtet til at skrive om produktet. Jeg skriver om det jeg kan lide, det jeg kan stå inde for og det bloggen står for). 

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  Stine / Lille My
  31. oktober 2016 den

  Jeg har euphoria – årh den er så god! <3

 • Svar
  Cathrine
  31. oktober 2016 den

  mhmmm, lyder som en skøn duft! 😀

 • Svar
  Calvin Klein | CK All | Blog About Mia
  10. maj 2017 den

  […] Læs også: Calvin Klein | Deep Euphoria […]

 • Skriv kommentar