Anastasia Beverly Hills | Renaissance Palette + Contour Cream Kit

Jan Thomas hårtørrer | Volumen til håret

BaByliss Jan Thomas Matas Root SprayEfter jeg er blevet klippet føler jeg på en eller anden måde, at mit hår er meget fladt øverst til trods for at jeg har tykt hår af natur. Jeg gik fra at have et kæmpe garn ned til numsen til at have det til lige ned over skuldrene. En rar forandring. Dog er mit hår som sagt så tykt af natur, at det nede ved spidserne simpelthen er så voluminøst og ser så fjollet ud, når jeg på toppen er så “flad”.

Jeg har derfor over den sidste tid testet en volumen spray kombineret med en hårtørrer for at se om det kunne hjælpe på mit problem og løfte mit hår mere foroven.

Jeg har i forvejen en hårtørrer der er 12-13 år gammel, som min far gav mig i sin tid. Jeg husker det tydeligt – det er en billig én, som for længst har talt sine sidste dage, men jeg nænner ikke, at smide den ud, nu det er noget jeg fik af ham, og han ikke er her mere.
Matas Striberne Root Volume SprayJeg har stor succes med mange af Matas Striberne og jeg er især fan af hvor god kvalitet deres produkter er til billige penge. Denne Root Volume Spray er ingen undtagelse. Det er en spray der giver volumen og løft helt nede ved hårrødderne, og man anvender den ved at inddele sit hår i baner, spraye produktet i direkte ved hårrødderne, føntørre og evt anvende styling produkter til slut.

Jeg synes den er eminent og den giver bedre volumen og ikke mindst følelse end tørshampoo. Den koster 59,95 kroner og er netop nu på tilbud i Matas med kampagnen 3 for 2’s pris.

BaByliss Jan Thomas Studio StylingHårtørren her er et samarbejde mellem den norske hårstylist Jan Thomas og BaByliss – et mærke de fleste nok kender til. Jeg har dog aldrig hørt om Jan Thomas før, men været inde og snuse lidt rundt på hans egen hjemmeside. Han har i samarbejde med BaByliss lanceret en serie af hårprodukter og styling redskaber.

Noget godt især ved hårtørreren er dens indstillinger. Den har to tørrehastigheder og to temperaturhastigheder. Og ikke mindst en cold shot knap der giver kold luft.

Med dens koncentratormundstykke får man glat og slank hår i den løse del af håret ved spidserne, hvilket jeg er kæmpe fan af, så man ikke ligner en trold med hår der står ud til alle sider, hvor den samtidig efterlader det flotte volumen oppe i toppen som jeg eftersøgte. Ofte glatter jeg også i spidserne efter hårtørring, men oplever ikke rigtig at have brug for det ved brug af denne.

En ekstra bonus er at den har en 2,2 meter lang ledning og 2000 watt AC motor der skulle sikre hårtørren lang levetid. Jan Thomas Studio hårtørreren kan købes hos Elgiganten og koster 799 kroner. Kender I Jan Thomas? Hvad bruger I for at skabe volumen til håret?

(Produkterne er sponsoreret i den forstand at jeg har modtaget dem til test. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg skriver om det jeg kan lide, kan stå inde for og som bloggen står for).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anastasia Beverly Hills | Renaissance Palette + Contour Cream Kit