Yves Rocher | X-mas Julekalender

Hugo Boss | The Scent For Her

Hugo Boss The Scent For HerBOSS THE SCENT for her. Hugo Boss’ nye duft hvor man for alvor får pirret sanserne. Det er en uimodståelig og uforglemmelig duft der er inspireret af forførelsens kunst og som et varigt minde om en nydelsesfuld forførelse.

Flakonen har rene, raffinerede linjer der ender ud i et manchetknap-inspireret juvel låg på toppen – en slags kvindelig manchetknap version i modsætning til den mandlige. Indeni sprudler den af champagnerosa nuancer fyldt med lækre noter.

NOTER:
Tiltrækkende topnoter – Honningglaseret ferskennoter og fresia blomst
Forførende hjertenoter – Orientalsk osmanthus blomst
Uimodståelige kropsnoter – Intens ristet kakao

Det er en dejlig duft med det søde der rammer næsen samtidig med det sensuelle. Flakonen er smuk, enkel og vanvittig feminin på en “voksen” måde. Samtidig har Boss lavet en lækker kampagne til denne duft som virkelig fanger. Jeg kan godt lide duft reklamer hvor det rent faktisk giver mening i forhold til hvad selve duften skal stå for.
Hugo Boss The Scent For Her Hugo Boss The Scent For Her koster 475,- kroner for 30 ml hos Matas. Find den lige HER! Måske et julegave ønske? Eller idé til julegave til en man holder af? Jeg skriver det hver gang – men gør jer selv den tjeneste og tag et smut forbi matas og få en dufter 😀 Kender I denne duft? Hvilken parfume er jeres favorit at the moment? (Duften er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg) 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher | X-mas Julekalender