Dip Twist Dip-In Neglelakfjerner

LookFantastic Beauty Box | Oktober 2016

Lookfantastic Beauty Box October 2016 #LFPAMPER Oktober måneds Lookfantastic beauty boks er landet! Denne gang handler det om selvforkælelse nu vi går en kold tide i møde. Der er produkter til både at forkæle hud og hår! ?


Lookfantastic Beauty Box October 2016 #LFPAMPER Look fantastic Beauty Box

? Laura Geller Pout Perfection Waterproof Lip Liner
Cremet og langtids holdbar lipliner fra Laura Geller der giver ens læbestift bedre dækkeevne og modvirker læbestiften fra at “bløde”. Det er en vandfast lipliner med jojoba olie og vitamin E. En smuk farve og man kan bestemt sige, at den bliver hvor den skal!

? Murad Intensive-C Radiance Peel
Effektiv, beroligende peeling maske der udjævner og blødgører huden. Masken eksfolierer blidt huden og fjerner døde hudceller, så huden efterlades strålende og glødende. Den skal masseres ind i huden og sidde i 10 minutter. Det er en lækker maske og et mærke jeg har læst SÅ godt om. Den giver en prikkende fornemmelse hvilket blot indikere at den går ind og arbejder med huden og virker.

? Alterna Caviar Moisture Intense Treatment
Luksuriøs pre-shampoo der tilfører intensiv pleje og genopretter fugtbalancen i hårstråene. Den indeholder caviar ekstrakt der modvirker kruset hår og derimod efterlader håret blødt og glansfuldt. Jeg har endnu til gode at prøve denne, da jeg har hul på nok shampoo i øjeblikket – men jeg vil selvfølgelig opdatere med min mening.

? Polaar The Genuine Lapland Cream
Fugtgivende læbebalsam med en vitaminrig blanding af diverse bær til antioxidant beskyttelse mod vind, kulde og forurening. Den er hurtigt absorberende, ikke-fedtende og pakket med nærende shea butter, bivoks og kokosolie til at reparere tørhed og gennemfugte læberne. En super lækker læbebalsam der er meget fast i konsistens, behagelig på læberne og dufter mildt og lækkert. God til at holde læberne fugtet.

? Oskia Renaissance Mask
Masken her fra Oskia forvandler en livløs og kedelig hud til en jævn og glat overfalde der er blød at røre ved. Den indeholder naturlige frugtsyrer, der arbejder for at udrense huden uden at fratage hudens naturlige fugtighed. Masken har en meget spa-agtigt duft. Lidt hen af duften som roser. Når man påfører masken bliver den hvid og derefter skal man lade den sidde lidt. Det er en fantastisk, lækker maske der virkelig giver følelsen af ren hud der er renset igennem og fornyet! Ligesom Murad er Oskia et mærke jeg har hørt overvældende godt om og som jeg meget længe har ville prøve. Synd dette blot er en medium prøve.

? Mio Liquid Yoga
Afslapning på flaske kan man kalde dette produkt. En sæbe til badet indeholdende æteriske olier som  pebermynte, lavendel, mandarin og kamille. Indeholder mineralrige ingredienser der heler pine og smerte og får en til at føle sig afslappet og beroliget. Duften af denne sæbe er meget kraftig og den er jeg virkelig ikke særlig pjattet med. Så det er det eneste produkt i denne boks der “skuffer” mig. Ikke dermed sagt, at den ikke holder hvad den lover. Jeg kan bare ikke med duften.

Alt i alt en FANTASTISK boks som jeg bare måtte prøve alt fra idet samme den kom ind af døren! Jeg er især helt oppe og køre over Murad og Oskia. Jeg har længe gået og grublet over produkterne – de er i den pricy ende prismæssigt og derfor er det dyrt at gå ud og spendere på det hvis det ikke virker en dyt for en. Men muligheden for at teste det igennem sådan en boks her er jo priceless! 😀

Man kan som skrevet før abonnere fra måned til måned eller også kan man købe abonnement for 3, 6 og 12 måneder af gangen og jo længere abonnement jo billigere. Find det abonnement der passer til dig lige HER! ? Modtager I selv boksen? Kender I nogle af disse produkter? (Boksen er modtaget som gave)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dip Twist Dip-In Neglelakfjerner