Clarins | Efterårs nyheder 2016

Dip Twist Dip-In Neglelakfjerner

Dip Twist Dip-In neglelakfjerner| REKLAME |
Produkterne er tilsendt til test
Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg

Et problem jeg ofte støder på ved folk når man snakker neglelak er, at de egentlig ikke gider rode med det da de synes det er for stort arbejde at fjerne det igen. For mig er det ikke noget problem, da neglelak jo er en stor hobby og passion for mig.

Et andet problem man også hører tit er, at folk synes neglelakfjerner lugter forfærdeligt og det derfor også forhindre dem i at gide at lege med lak.

Der har efterhånden i nogle år eksisteret disse “dip, twist, remove” beholdere, til at fjerne neglelak med, så det eneste man egentlig skal er at stikke fingeren ned i bøtten, dreje rundt og vupti, så er lakken væk.

Hos Billigvoks.dk har de fire forskellige varianter af mærket Dip Twist som jo så udmærket indikere på navnet hvad produktet går ud på 😉 Det er effektive neglelakfjernere med fugtgivende glycerin der ikke udtørrer neglene. Hver variant har en duft. Der er med jordbær, syren, citron og kokos som I ser på billedet.

Duften på dem er forholdsvis autentisk – dog skal man ikke stikke snuden fuldstændig ned i bøtten, for så er det en skarp acetone lugt der møder én. Men overordnet dufter de af det de skal og gør det måske for nogle, nemmere at arbejde med.

Dip Twist Dip-In neglelakfjernerJeg vil anbefale at man har en dip twist til de lyse lakker og en til de mørke, så ens fingre ikke bliver misfarvet af tidligere neglelak der er fjernet. Og en seperat til holo/shimmer/glitter lakker.

Dip Twist kan som sagt købes på Billigvoks.dk og I kan finde hele udvalget HER til 39 kroner pr stk. Kender I disse slags neglelakfjernere? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clarins | Efterårs nyheder 2016