Ecooking | A-vitamin serum kapsler & Peel Mask

Clarins | Efterårs nyheder 2016

Clarins news 2016Hvert år når vi når efteråret glæder jeg mig til at se alle de lækre efterårs nyheder der rammer butikkerne. Det er simpelthen de lækreste nuancer i jordfarver, natur farver og de mere brændte farver.

I dag skal indlægget handle om efterårs nyheder fra Clarins. Clarins er et mærke jeg har set – følt – når jeg har været i butikkerne og snuse, men aldrig selv haft fingrene i og prøvet. Så det har jeg glædet mig til og ikke mindst til at vise jer. 🙂

Clarins eyeshadow news 201601 Nude 360,- kroner

Claris eyeshadow news 201603 Brown 360,- kroner

Clarins er i sand stil et luksus mærke både i kvalitet men så sandelig også i emballage. De to første nyheder jeg vil vise jer er disse to paletter i en stilren guld indpakning med fire farvekoordinerede satin og matte farver og med en høj koncentration af mineralske pigmenter.

De er fløjsbløde og smøragtige i konsistens med god pigmentering og så er de nemme at arbejde med. Jeg bruger dog ikke den tilhørende applikator, da jeg foretrækker børster.

Claris mascara news 201601 Intense Black02 Intense Brown 220,- kroner

De andre to nyheder jeg vil præsentere for jer er deres Mascara Supra Volume der er kommet i sort og brun – hvor den brune er limited edition. Den skaber en spektakulær, øjeblikkelig og holdbar volume-effekt og er beriget med carnauba (palmevoks)- og akacie-blomstervoks.

Sort mascara ser vi hele tiden. Brun snakkes der ikke så meget om. Egentlig en skam. Det er sådan en fin måde at dæmpe vipperne på. Fx er den god til de nederste vipper. Det kan hurtigt se voldsomt ud med store, sorte stankelben af undervipper, men med en brun sætter det en dæmper på, og gør det mere naturligt, og det samme kan man gøre med de øverste vipper hvis man er så “priviligeret” at have store vipper som et problem 😉

Clarins kan købes i Matas og lige nu har de 40% på udvalgte varer. Find udvalget lige HER! Og ellers i Magasin. Find udvalget HERHar I erfaring med Clarins makeup? Nogle anbefalinger? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ecooking | A-vitamin serum kapsler & Peel Mask