Bloggen fylder 4 år - Vind Anastasia Beverly Hills (Lukket!)

IsaDora | Makeup nyheder

IsaDora Autumn News 2016Læbe contouring er blevet en stor trend på det sidste – altså at overtegne læberne for at give dem mere volumen så de synes større.

Kylie Jenner har i stor stil sat skub i sagerne og der bliver overtegnet læber som aldrig før. Først af alt handler det om at have en god lipliner til at forberede læberne – indramme dem – så resultatet bliver flot og ikke ujævnt og dernæst læbestiften til at give “fylde”.

IsaDora er kommet ud med 10 matchende farver i henholdsvis sculpting lipliner der er vandfast og lip desire sculpting lipstick. Lipliner koster 89,- kroner og læbestift 135,- kroner.
IsaDora Sculpting Lips Perfect Blush SwatchesVed at bruge lipliner på hele læben får man et langt, holdbart resultat – og med læbestiften ovenpå der indeholder fugtgivende ingredienser.

Jeg har tre af farverne. Rum Raisin er en vampy blodrød farve, Rosewood er en støvet gammelrosa farve og Praline er en koral/nude farve. Find dem på Magasin HER og HER!

IsaDora er også kommet ud med 9 nye blush. De er silkebløde og giver strålende glød til kinderne. Der er både i mat finish og i shimmer finish. Jeg har Soft Coral der er en lys laksefarve med svagt shimmer i og Bare Berry der er mere lakse koral farvet i mat finish. Føles cremet i konsistens, men er i pudder formula. Super lækre og fine! Mener de koster 99,- kroner. (Hæng mig ikke op på det, skal nok tjekke det)

IsaDora kan købes fysisk i Magasin samt Matas i Frederiksberg centret 🙂 Har I fået fingrene i nogle af disse IsaDora nyheder? Har I andre produkter fra IsaDora? (Produkterne er modtaget i gave)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen fylder 4 år - Vind Anastasia Beverly Hills (Lukket!)