GIVE AWAYS

Bloggen fylder 4 år – Vind Anastasia Beverly Hills (Lukket!)

3. oktober 2016
Anastasia Beverly Hills Brow Pen Metallic Luster Eyeliner Brow Definer

Anastasia Beverly Hills Brow Pen Metallic Luster Eyeliner Brow DefinerJeg håber I er klar på lidt mere konkurrence her på bloggen i anledning af bloggens 4 års fødselsdag. I den her konkurrence kan én heldig vinder stikke afsted med nogle produkter fra Anastasia Beverly Hills. Et super hypet mærke der efterhånden næppe kan være gået nogens næse forbi 😉

Jeg tror aldrig I som sådan har set bryn produkter her på bloggen, hvilket giver god mening, da jeg aldrig har gået op i mine bryn. Men det ændrede sig i sidste måned. Der var jeg til frisør, hvor jeg besluttede at få mine lyse, ikke-eksisterende bryn farvet og vokset. Og hold nu op hvor er jeg glad for min beslutning! Hvorfor har jeg ikke gjort det noget før? Så nu skal der øves og gøres ved!

Men nu er jeg ihvertfald igang med at teste disse lækkerier og en af jer kan så vinde produkter magen til. Eller det vil sige to – for jeg har selvsamme konkurrence kørende ovre på min instagram (@frkmiaa) 😀

Finest Cosmetic – dansk autoriseret forhandler af Anastasia Beverly Hills – har været søde at lade mig udlodde ét stk Brow Pen, Metallic Luster Liner & Brow Definer til en heldig vinder. ❤️

REGLER for deltagelse:
– Følg bloggen på facebook HER (Like gerne det tilhørende opslag derinde)
– Skriv en kommentar herinde hvor I fortæller om jeres “bryn-rutine”

(Det er ikke et krav, men I er velkomne til at følge Anastasia Beverly Hills Nordics på facebook ☺️)

Konkurrencen slutter 17 oktober kl. 20:00
Husk at skrive jeres rigtige navn, ellers ved jeg ikke hvem I er. 
Alle med dansk adresse kan deltage. God fornøjelse! 😀

VINDEREN ER TRUKKET:
Vinderen er trukket via random.org og det blev..
Kommentar nr. 3 – Emma B. Larsen!
Tillykke til Emma! Vil du være sød og skrive en privatbesked inde på bloggens facebook side med dine oplysninger, så du kan få din præmie? 🙂

Til jer andre – tak for jeres deltagelse.
Stay tuned for flere konkurrencer!

Konkurrencen er sponsoreret således, at jeg har fået lov til at udlodde disse produkter

 • Svar
  Mia Pagh Kristensen
  3. oktober 2016 den

  Min rutine er ganske nem at skrive for gør desværre intet ved dem men vil så gerne i gang men har ikke fået taget mig sammen. ?

  • Svar
   Lene Kelgren
   5. oktober 2016 den

   Jeg får ordnet mine bryn hos frisøren ??

 • Svar
  Emma B Larsen
  3. oktober 2016 den

  Jeg ville super gerne have lidt tydligere bryn, da mine er meget tynde og lyse. Jeg plejer at tegne dem op med en øjenbrynsblyant men synes ikke det fungerer helt som jeg vil. Så ville være fantastisk at vinde! 🙂

 • Svar
  Pia Eriksen
  3. oktober 2016 den

  Får dem rettet ved frisøren men ALT for sjældent

 • Svar
  Carina Overgaard
  3. oktober 2016 den

  Min rutine er ar jeg plukker dem os så bruger jeg en brun pen fra rimmel
  -ville elske at vinde min søster har den fra ABH og ens bryn bliver bare så lækker med den❤️❤️?

 • Svar
  Mia F
  3. oktober 2016 den

  Jeg er en overplukker 🙁 og har derved ikke meget bryn tilbage. Er derfor altid på udkig efter lækre brynprodukter der kan give mig lidt bryn tilbage 🙂 krydser fingre i denne lækre konkurrence 🙂

 • Svar
  Lis Vinter
  3. oktober 2016 den

  Jeg får ordnet bryn når jeg er hos frisøren !

 • Svar
  Satina Wandel
  3. oktober 2016 den

  Min bryn rutine er ret simpel: Hvis der er vildfarne hår, plukker jeg og ellers bliver de bare lige hurtig børstet og så tegnet op med en brynblyant. 🙂

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  Michella bjerregaard
  3. oktober 2016 den

  Jeg gør ik super meget, andet end plukker dem, og farver dem ind i mellem

 • Svar
  Maria Ørum
  3. oktober 2016 den

  Har lige som dig haft lyse ikke eksisterende bryn,så jeg får dem farvet og plukket ca hver anden måned og endnu en gang tillykke

 • Svar
  rikaedelgren
  3. oktober 2016 den

  Jeg plukker mine en lille smule, og bruger en bryngel til hverdag og en brynpudder, hvis jeg har en list finere makeup på 🙂

 • Svar
  Leafysmoothie
  3. oktober 2016 den

  Jeg bruger en børnetandbørste for at rede dem og så efter det en bryngel fra gosh, ikke den med fiber (som er ny) men den som er en farvet gele, så bliver de på plads. Til festlige lejl bruger jeg en blyant til at tegne dem lidt op. Bryn er sjov og jeg ville blive ellevild af at vinde de hypede produkter !!!

 • Svar
  Miatilda Andersen
  3. oktober 2016 den

  Jeg faldt heldigvis aldrig i den der tynde bryn ‘tønde’, så line bryn er der. Men de er lyse og lange, på den ufede måde. Jeg farver dem, og forsøger at tæmme dem.. Ikke altid med succes.
  Miatilda A.

 • Svar
  Lise Friis
  3. oktober 2016 den

  Jeg får dem farvet og rettet hos frisøren, for mine bryn er, mærkeligt nok, helt lyse selvom jeg er mørkhåret 🙂

 • Svar
  Nadi
  3. oktober 2016 den

  Faktisk gør jeg ikke så meget ud af mine bryn – jeg tegner dem op med en øjenbrynsstift, that’s it. Jeg elsker dog det ‘øjenbrynslook’ hvor man kan se hårene lidt mere tydeligt, så derfor ville jeg elske at vinde disse produkter, så jeg selv kan prøve. Og stort tillykke med bloggens fødselsdag ??

 • Svar
  LauraP
  3. oktober 2016 den

  Jeg plukker og farver selv mine øjenbryn. Til hverdag bruger jeg en øjenbryns kit, for at forme dem lidt mere efter mit ønske. Så at vinde nye øjenbryns produkter fra Anastasia BV ville være super fantastisk, siden jeg har hørt så meget godt om dem og havde tænkt mig at prøve dem på et tidspunkt.

 • Svar
  Mette Lynghøjen
  3. oktober 2016 den

  Har det sidste års tid fået dem vokset..Men her i sidste måned tog jeg en vild beslutning ?fik dem farvet!! Det er jeg super glad for

 • Svar
  Tina Madsen
  3. oktober 2016 den

  Jeg går faktisk meget op i mine bryn og begyndte allerede at tegne dem op, da jeg gik i folkeskole.
  Først børster jeg hårene, så tager jeg en øjenbrynspensel, og tager en brun øjenskygge som jeg tegner brynene op med. Bruger desuden også en øjenbrynspen til at tegne op med.

 • Svar
  Camilla Mille Torp
  3. oktober 2016 den

  Jeg bruger NYX brow kit, for at farve dem lidt tydeligere, da mine bryn er rigtig lyse. 🙂
  Tillykke med bloggens fødselsdag!

 • Svar
  Emilie-Johanne Sølbæk
  3. oktober 2016 den

  Tillykke med bloggens fødselsdag!

  – Jeg farver mine bryn en gang om ugen, da jeg har meget lyse bryn, og har mit hår farvet sort. Ellers plejer jeg at bruge bryngel, som jeg fylder i brynene, mest i enderne og så lidt som muligt lige ved næseryggen, så de ser mest naturlige ud. 🙂

  (Jeg følger allerede på facebook)

 • Svar
  Camilla Hovej
  3. oktober 2016 den

  Jeg sørger for at plukke dem, så de har en fin form, men til hverdag gør jeg ellers ikke mere ved dem 🙂 Til fest så får de farve 🙂

  Tillykke med de 4 år 🙂

 • Svar
  Louise J
  3. oktober 2016 den

  Mine bryn er altid en kæmpe udfodring. De er ret mørke, og dermed er det tydeligt, når man har en dårlig bryn dag, som jeg nærmest altid synes jeg har, haha 😛 Hårene er ret lange, så klipper dem jævnligt med en neglesaks og fjerner alle de vildtgroende hår, der ikke er en del af formen. Ja og så er de ikke ens, haha, men det er de færrestes vel.
  På travle dage bruger jeg bare en clear gel for at holde formen, og ellers bruger jeg en en øjenskygge fra mac i farven brun efterfulgt at clear gel.
  Har længe gerne ville prøve produkter fra Anastasia Beverly Hills, men det er ikke lige blevet endnu. Håber jeg er heldig!

 • Svar
  Rikke Marie
  4. oktober 2016 den

  Min brynrutine er utroligt nem, det er en brynpudder igennem brynene og så sætte mine vilde bryn med en bryn gel, så bliver de selvfølgelig plukket når der er behov for det 🙂

 • Svar
  Anne-Marie
  4. oktober 2016 den

  Jeg har ikke gjort noget ved dem endnu, men drømmer om at komme igang.

 • Svar
  Ninna Yde
  4. oktober 2016 den

  Min brynrutine er ikke så omfattende, jeg har meget store og busket bryn. Men kan godt lide at bruge en gel til at holde hårene på plads med, derudover til fest kan jeg godt lide at fylde ind med lidt farve og rette lidt på formen. Ville elske at bruge produkterne i mine bryn! 🙂

 • Svar
  Gitte
  4. oktober 2016 den

  Stort tillykke ????
  Har ikke den store bryn rutine, men ønsker at kunne markere dem på en naturlig måde – Måske jeg kunne gøre det med disse skønne produkter til bryn, hvis jeg er den heldige vinder ??

 • Svar
  Maja Holmgren
  4. oktober 2016 den

  Jeg har selv MEGET lyse og nærmest ikke eksisterende eksisterende bryn, så jeg bruger en brow palette fra W7 samtidig med jeg ellers bare plukker dem og sørger for de har en nogenlunde form hvilket normalt ikke har betydet meget, for man kan ikke se dem for det meste, slet ikke når jeg har briller på. Ville være lækkert med nogle lidt bedre produkter!

 • Svar
  Dorthe Bille
  5. oktober 2016 den

  Jeg gør ikke så meget ved mine bryn andet at farve dem lidt og sørge for at få dem rettet til når de bliver for vilde

 • Svar
  Jessica Hansen
  6. oktober 2016 den

  Jeg er født med, hvad jeg kalder, albino-bryn, så de bliver farvet ret tit, så man kan se dem 🙂

 • Svar
  Trine Borup
  6. oktober 2016 den

  Jeg har ikke rigtig en rutine. Jeg plukker dem – that’s it.

 • Svar
  Cecilie Binau
  9. oktober 2016 den

  Sndssygt lækre produkter! Jeg er meget tilfreds med formen på mine øjenbryn naturligt, så jeg reder dem bare igennem, tegner dem lidt let op med en brynblyant fra Eylure og slutter af med en gel, for at holde dem på plads hele dagen<3

 • Svar
  Thea Andersen
  9. oktober 2016 den

  Jeg har faktisk heller aldrig rigtig gået op i mine øjenbryn, men det kan være jeg som dig bliver helt vild med det, efter jeg begynder, som du gjorde 🙂

 • Svar
  Astrid
  9. oktober 2016 den

  En saks for at holde Einstein looket nede 🙂

 • Svar
  Trine Juhl Holmager
  11. oktober 2016 den

  Jeg bruger en bryn blyant og en bryn gel til at holde dem på plads ?

 • Svar
  Amanda
  11. oktober 2016 den

  Min brynrutine er sgu ret enkel – En gennemsigtig gel i dem i hverdagene og en med lidt farve i til fester 🙂

 • Svar
  Marlene Høj
  11. oktober 2016 den

  Jeg får dem rettet ved en professionel en sjælden gang i mellem, plukker selv og bruger dagligt gelen fra Maybelline 🙂

 • Svar
  Camilla A
  11. oktober 2016 den

  Lige nu gør jeg faktisk ikke andet end at holde dem plukket, men mine øjenbryn er temmelig lyse, så jeg længe leget med tanken om at begynde at tegne dem op. Det er en perfekt anledning nu. 🙂

 • Svar
  Eva Jørgensen
  12. oktober 2016 den

  Jeg har virkelig bare ikke en rutine. Jeg får dem vokset hver tredje måned men er virkelig dårlig til at holde dem plukket der i mellem. Vil gerne have en bedre rutine.

 • Svar
  Anne-Marie
  13. oktober 2016 den

  Jeg har kun plukket dem ind til videre, men kunne rigtig godt tænke mig at gøre lidt mere.

 • Svar
  LeahSephira
  15. oktober 2016 den

  Min rutine for tiden er at jeg engang om ugen retter dem lidt med en pincet (tager bare de hår som sidder lidt sporadisk). Og så til daglig bruger jeg pt. Benefits brow pencil og det er egentlig det. Jeg synes faktisk ABH er bedre en benefit men da jeg løb tør for min tænkte jeg at prøve noget andet. Ville elske at vinde det ovenstående kit ✌?️?

 • Svar
  N
  18. oktober 2016 den

  Normalt filler jeg dem med en pensel og børster dem på plads med til voks 🙂

Skriv svar