Bloggen fylder 4 år - Vind Codage Skin Rehab sæt (Lukket)

Labello | Neon Edition

Labello Neon EditionVi kender alle den ganske almindelige blå labello læbepomade. Det er “bare” en læbepomade i blå emballage som vi har set om og om igen. Men det er til gengæld også en af de bedste læbepomader man nogensinde kommer i nærheden af!

Den er eminemt til at hele de tørre, revnede læber og ikke desto mindre er de formidable til tørre neglebånd og dumme neglerødder. Sågar hvis man render rundt med en rød tud, kan man smøre lidt og det har hjulpet gevaldigt dagen efter..
Labello Neon EditionLabello er kommet ud med seks “nye” varianter udover den blå. Og når jeg skriver nye i gåseøjne er det fordi, at det er den samme læbepomade der er i emballagerne – blot stadset ud i en herre sej neon edition! De lyser i UV lys som jeg demonstrere ovenover.

De koster 29,95,- men er faktisk netop nu på tilbud til 12,- kroner i Netto. Skal I have fingrene i en neon Labello? 😉 (Produktet er modtaget som gave)

2 kommentarer

 • Det er sjovt, for Labello har aldrig nogensinde fungeret for mig. De bliver ikke rigtig absorberet af mine læber, men ligger sig som et ekstra lag og mht. selve tuben, så knækker selve læbepomadestiften af efter få gange.

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Ja det er spøjst hvordan produkter virker forskelligt for mennesker. Jeg synes det er så hyggeligt med fine, feminine læbeprodukter, men sværger altid til denne – især i den hårdere kuldeperiode, hvor læberne sprækker til over ørene :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen fylder 4 år - Vind Codage Skin Rehab sæt (Lukket)