LookFantastic Beauty Box | September 2016

Dermalogica | Daily Resurfacer

Dermalogica Daily ResurfacerDermalogica Daily Resurfacer 35 stk – 585 kroner

Når det kommer til pleje af min hud, er jeg altid på udkig efter nye spændende produkter, for at se hvad de kan udrette for at holde min hud frisk og sund. Indtil for ikke så længe siden, brugte jeg en scrub til mit ansigt, som nok var lidt hårdere mod min hud end hvad sundt var for den.

Nu bruger jeg en mild peeling i stedet og det er seriøst broccoli og spinat for huden! Jeg har her på det seneste brugt et peeling produkt fra Dermalogica. Et mærke jeg aldrig har stiftet bekendtskab med før, men som jeg har læst meget rosende ord om.

Dermalogica Daily ResurfacerProduktet kommer i en bøtte med 35 små breve i. Indeni de breve er der en såkaldt applikator – en slags lille ‘handske’ til fingeren – hvorpå peelingen er, som så skal masseres rundt i ansigtet i cirkulerende bevægelser efterfulgt af det man nu ellers bruger i sin renserutine.

Det er en skånsom behandling til ansigtet hvor exfolieringen går ind og udglatter huden og hudtonen, og hydroxysyrer og enxymer har effektiv anti-age effekt der mindsker ældningstegn.

Dermalogica Daily ResurfacerEt lækkert produkt der gør min hud frisk og får den til at føles sund og jævn. Efter jeg er begyndt at bruge disse synes jeg hellere ikke jeg oplever så meget rødme ved kinderne som ellers.

Jeg er især fan af, at det er individuelle breve man åbner op hver gang, så der ikke er samme risiko for bakterier som der ellers er ved produkter hvor man åbner hver gang og samler produkt op.

Produktet kan købes hos Billigvoks.dk og koster 585 kroner. Har I kendskab til Dermalogica? Bruger I peeling til jeres hud? (Produkt modtaget til test)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LookFantastic Beauty Box | September 2016