Stella McCartney | POP Eau de Parfum

LookFantastic Beauty Box | September 2016

LookFantastic Beauty Box SeptemberDenne måneds Lookfantastic boks er lidt senere på bloggen end ellers, da der var forsinkelse med leveringen. Men nu er den her og jeg har haft tid til at kigge lidt på produkterne og prøve mig frem.

Hvis I husker mit indlæg med boksen fra sidste måned, brokkede jeg mig lidt over manglen på makeup. Det var der vidst en lille makeup nisse der overhørte, for lad os se nærmere på denne måneds boks, der i øvrigt fejrer Lookfantastic beauty boksens 2 års fødselsdag. Hurra og tillykke! ??

LookFantastic Beauty Box SeptemberLookFantastic Beauty Box

? Christophe Robin Purifying Shampoo
Dybderensende shampoo i let, innovativ formel der hjælper mod skæl og lindrer kløe. Den regulerer overskydende talg og er god til fedtede rødder og tørre spidser.  En lækker, velduftende shampoo. Jeg har dog kun prøvet den en gang, men virker til at rense godt igennem og efterlader håret blødt og rent.

? Bliss Lemon and Sage Maximum Moisture Cream
Luksuriøs body butter der er fugtgivende og efterlader huden med en mild og frisk duft af citrus. Det er en ikke-fedtende, tyk kropscreme indeholdende kokosolie, soyabønner og alge ekstrakter der hver især forynger, giver nærende vitaminer samt forbedrer smidighed og fasthed af huden. Det er et mærke jeg længe har ville prøve, og kun med positivt udfald. Det er en lækker creme der absorbere hurtigt og duften af citrus er vildt lækker. Mums!

? Argan Liquid Gold BB Cream
BB Cream der føles lettere på huden end en foundation. Indeholder økologisk argan olie og 24 karat guld der giver en gylden, sund glød til huden. Man skal varme den op med hænderne og så tilpasser den sig ens hud. Jeg synes den er fin nok, dog synes jeg stadig den bliver lige en tand for mørk til mig. Men selve gløden den giver til huden, kan jeg rigtig godt lide samt det naturlige resultat ved brug af den.

? Lord and Berry Mini Luminizer Stick
Der hørte oprindeligt en anden highlighter blyant med i boksen, men jeg fik denne i stedet. En rigtig lækker gylden farve med en masse shimmer. Det giver det flotteste resultat til kindbenene. Jeg elskerelskerelsker highlighter! Denne bruger jeg lige så meget til øjnene da det giver et flot resultat fx under øjnene.

? BareMinerals Mini Moxie Lipstick
Mineral læbestift i cremet konsistens og satin finish. Føles blød og lækker på læberne med god holdbarhed. BareMinerals er ikke et mærke jeg har prøvet før, men blot hørt om. Jeg synes det er en lækker læbestift og denne er i mini format, så den er nem at have med overalt. Farven er lidt en ‘your lips but better’ farve. Blød, cremet og lækker.

? Gatineau Collagene Expert Eye Pads
Pads til øjnene med en unik kollagen løsning der genopliver og hydrere huden samt er blid mod de sarte øjenomgivelser. Beroligende allantoin og glycerin fugter huden og reducere tegn på træthed. Selve padsene er sammenfoldet og svøbt i serum nede i pakken de ligger i – de føles kølige på huden, frisker området ved øjnene op og giver bare en lækker fornemmelse. Lidt ærgerligt, at der kun var til en gang. 😉

En skøn boks med lækkert makeup netop som jeg håbede på fra sidste boks. Jeg har både lært nye mærker og produkter at kende. 😀

Man kan som skrevet før abonnere fra måned til måned eller også kan man købe abonnement for 3, 6 og 12 måneder af gangen og jo længere abonnement jo billigere. Find det abonnement der passer til dig lige HER! 🙂 Modtager I selv boksen? Kender I nogle af disse produkter? (Boksen er modtaget som gave)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stella McCartney | POP Eau de Parfum