Calvin Klein | CK One Gold Limited Edition

Stella McCartney | POP Eau de Parfum

Stella McCartney POPJeg tror dårligt at Stella Mccartney reklamen er gået nogens næse forbi. Ganske vist som reklamen udstråler er den nye duft POP et udtryk for at leve i nuet. En generation der er ved at finde sig selv, som er ved at “poppe” ud i friheden.

Det er en modig, autentisk, kæk duft. Berusende med dens note af cedertræ der dominere sammen med sødmen der varmer på huden og går rent ind i næsen. Jeg er virkelig begejstret for den og alt ved den er lige mig. Noter er blandt andet tuberose, sandeltræ, cedertræ og moskus.

POP handler om at bevare begge ben på jorden, men også at skubbe lidt til grænserne. Jeg spår et hit. Duft til den og bliv beruset ? kr 765 for 100 ml. Har I duftet til POP? (Produktet er modtaget som gave)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calvin Klein | CK One Gold Limited Edition