PARFUMER & DUFTE

Calvin Klein | CK One Gold Limited Edition

Calvin Klein CK One Gold Limited edition

Calvin Klein CK One Gold Limited editionCK One Gold Limited Edition – Kr 445 for 100 ml

Calvin Klein CK One Gold Limited editionCalvin Klein har en smuk nyhed på disk. En frisk duft med sexede, berusende noter. Det er en fascinerende unisex duft beklædt i en smuk gulddryppende flakon. Jeg elsker selv min kærestes dufte og nupper gerne et pift eller to i ny og næ. Derfor er det smadder fedt at Calvin Klein ikke lader sig begrænse af traditionelle kønsnormer, men i stedet skaber en duft til både mand OG kvinde. ??

Herhjemme var vi vilde med den fra første sprøjt. Vi blev hurtigt enige om, at det er endnu en duft vi kommer til at “kæmpe” om. 😉 Han har en duft til gode som han endnu mangler at tage revanche over.

NOTER: 
Duften er saftig, frisk og træagtig.
Mystisk, forførende og lækker.

Top: Figen, bergamotte, salvie
Hjerte: Neroli, viol, sambac jasmin
Krop: Vetiver, guaiactræ, patchouli

Smut forbi Matas og få en prøve på den – I vil ikke fortryde. Den er som sagt i begrænset oplag, så det er NU hvis man vil have fingrene i denne lækkerbisken. ? Har I duftet til denne? Har I nogle Calvin Klein favoritter? (Produktet er tilsendt som gave)

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Stine / Lille My
  12. september 2016 den

  Årh den er pæn 😀 <3

 • Svar
  Satina Wandel
  12. september 2016 den

  Jeg er vild med flasken!
  Har selv været glad for CKIN2U førhen <3

  http://nouw.com/satinawandel/

 • Skriv kommentar