Matas | Nyheder

LookFantastic Beauty Box | August 2016

Lookfantastic Beauty Box #LFBestofbritishLookfantastic Beauty Box

Så blev det tid til månedens Look Fantastic beauty box igen. Denne gang er temaet Best of British og består derfor af en række engelske mærker. 🙂 Følg linket ovenover for at købe denne måneds august boks.

? Bee Good Vanilla And Honey Lip Balm
Læbepomade med britisk bivoks og duft af vanilje. Reparere og giver fugt til tørre, sprækkede læber. Det er en lækker læbepomade, jeg synes den holder godt på læberne og dufter mildt uden at være kvalmende.

? Renu Lip And Eye Active Lift
Øje og læbecreme indeholder en blanding af Aminosyre, Vild Yams, Soya Ekstrakt og Aktiv Marine Magnesium der stimulere kollagen og opstrammer huden. Derud over er tilføjelsen af Arnica med til at reducere rander under øjnene. Man skal huske at passe huden omkring både øjne og læber, da det er tyndt og mere skrøbeligt. Derfor anbefales det også, selvom man måske ikke er særlig gammel, at man anskaffer sig creme til både læber og øjne. Jeg er selv begyndt indenfor det sidste halvandet år, at bruge øjencreme og det hjælper mig meget da min hud er så sensitiv der. Så denne lille fætter er jeg rigtig glad for. Den holder min hud frisk og giver godt med fugt. Jeg bruger den dog ikke til læberne, jeg har størst behov til øjnene, da jeg har læbepomade.

? Percy & Reed Wonder Balm
Mirakel creme til håret til at holde lokkerne under kontrol. Det er en slags primer før man bruger styling produkter samt det tilfører fugt og glans til håret. Er desuden god til at kontrollere flyvske lokker. Jeg har ikke haft chancen for at bruge denne nok til at danne mig et 100% indtryk af den, men umiddelbart virker den fin, man skal bare huske at bruge en drøj omgang så håret ikke bliver fedtet i stedet. Jeg bruger det i håndklæde tørt hår og kun i spidserne. Der står godt nok at man kan bruge det fra rødderne og ned til spidserne, men det har jeg ikke vovet mig ud i.

? Bloom And Blossom Rejuvenating Facial Spritz
Ansigts conditioner indeholdende boostende kollagen ingredienser, Aloe Vera og Lime olie der hjælper med at forbedre hudens tone, reducere rynker og mørke skygger. Til brug når man har behov for et frisk pust til ansigtet. Den føles lækker og frisk på huden og er god at anvende som en daglig ansigts mist. Jeg har dog ikke nogle synlige rynker eller døjer med mørke skygger, så der må jeg være svar skyldig. Men en lækker mist til en varm eller stresset dag.

? Ren Flash Defence Anti-Pollution Mist
Ansigts mist til at beskytte huden mod frie radikaler og miljømæssige påvirkninger. Den danner en usynlig barriere på hudens overflade for at beskytte mod forurenende stoffer. Kan bruges over makeup samt genanvendes hele dagen for at bekæmpe træthed og give huden udstråling og glød. Igen en mist – men det er også lækkert for huden! Denne er god, dog er duften lidt skarp først, men det fordufter heldigvis hurtigt. En god mist at have med i tasken på farten.

? Balance Me Congested Skin Serum
En serum der er beregnet som en god “her og nu” løsning til hud der pludselig får udbrud og urenheder. En ikke-fedtende serum der giver fugt uden at irritere huden. Den er beregnet til alle hudtyper. Den lyder så god denne serum! Dog har jeg desværre ikke fået den afprøvet endnu, da jeg ikke har urenheder lige for tiden. Men som regel dukker der lidt op “den tid på måneden” så der vil jeg tage den i brug og vende tilbage med en anmeldelse heri indlægget.

Lookfantastic Beauty Box #LFBestofbritish Overordnet en fin boks med gode produkter hvoraf jeg kun havde stiftet bekendtskab med Balance Me mærket før. Dog ville jeg ønske der havde været noget lækkert makeup fra nogle af de gode engelske mærker man kender. Eller måske endda ikke kender. Men jeg er vild med temaet i boksen og udseendet på selve boksen samt at man får et lækkert Elle blad med hver måned. Jeg elsker at læse blade og samle en masse inspiration!

Man kan som skrevet før abonnere fra måned til måned eller også kan man købe abonnement for 3, 6 og 12 måneder af gangen og jo længere abonnement jo billigere. Find det abonnement der passer til dig lige HER! 🙂 Modtager I også LF beauty box? Kender I nogle af disse mærker? (Boksen er modtaget til anmeldelse)

1 kommentar

  • […] Hvis I husker mit indlæg med boksen fra sidste måned, brokkede jeg mig lidt over manglen på makeup. Det var der vidst en lille makeup nisse der overhørte, for lad os se nærmere på denne måneds boks, der i øvrigt fejrer Lookfantastic beauty boksens 2 års fødselsdag. Hurra og tillykke! ?? […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas | Nyheder