IsaDora | Eye Color Wonder Bar Palette

Lookfantastic Beauty Box | Juli 2016

LF beautybox july 2016Lookfantastic Beauty Box

LF beautybox july 2016Som noget nyt her på bloggen vil jeg hver måned skrive om månedens lookfantastic beauty box. En boks spækket med makeup og hudpleje produkter fra forskellige mærker – både kendte såvel som ukendte. Jeg vil selvfølgelig linke til produkterne samt skrive min mening om produkterne. 🙂

LF beautybox july 2016 ? Benefit Goof Proof Eyebrow Pencil
Det nyeste skud på Benefit linjen er denne øjenbryns blyant der definere og fylder øjenbrynet. “Stiften” på blyanten er blød og nem at arbejde med. Et rigtig fint og brugbart produkt. Den virker også til at være langtids holdbar, så man ikke får opbrugt den så nemt. Min virker dog til at være lidt for varm i farven til mine bryn hvor jeg gerne så den var lidt koldere i tonen.

? Kebelo Silk Anti-Frizz Cream Serum
Hår serum i creme form der gør håret glansfuldt og blødt. Hjælper til at reducere tørretiden på ens hår og dermed give mindre skade ved brug af varmeredskaber. Jeg bruger meget sjældent varmeredskaber, så på det punkt kan jeg ikke bedømme. Dog er det et lækkert creme serum der gør mit hår dejligt og bestemt blødt – det dufter super lækkert og sødt, lidt som slik.

? This Works In Transit Camera Close-Up
3-i-1 produkt bestående af moisturiser, maske og primer. Cremen giver fugt til huden samtidig med den danner det perfekte lærred for ens makeup. Et nemt og hurtigt valg til sommeren da den har så mange egenskaber for huden. Jeg var mest spændt på dette produkt af alle i boksen og heldigvis med et positivt resultat. Det er en kanon primer før makeuppen og det der især gør dens job er det høje indhold af glycerin, hvilket også gør at den føles lidt klistret ved påføring – og derfor man også skal lade den sidde og absorbere lige så stille, hvor man kan børste tænder og ordne hår imens – og derefter påbegynde makeuppen. I love it!

? Nuxe Huile Prodigieuse Or
Tørolie med glimmer i til at give en glødende, solkysset effekt til huden. Jeg spår et hit med tørolie da det virkelig er begyndt at blive populært og bestemt ikke uden grund. Jeg synes det ser hammer godt ud med lidt dewy glød til huden og især når man er lidt af en blegfis i forvejen og det danske vejr ikke rigtig gider os i år 😉 Udover at se lækkert ud, giver det også fugt til huden og fedter ikke.

? Bellapierre Lip And Cheek Stain
2-i-1 creme produkt der både kan anvendes som blush til kinderne såvel som lidt farve til læberne. Jeg har fået produktet i farven pink som er fin og sommerlig. Dog er det det eneste produkt jeg blev lidt træls over, da jeg i forvejen har prøvet dette produkt fra mærket før og jeg er ikke synderlig imponeret over blush i creme form.

? Miti Bobbles
Elastikker af plastik der ikke giver mærker i håret, eller hiver hår ud og ej heller giver skade på håret som fleste andre elastikker. Jeg er SÅ fan af disse. Jeg troede egentlig ikke de var en dísse værd, men det tager jeg pænt i mig igen. Jeg har rimelig tykt hår og det formår de at holde oppe perfekt uden at håret falder. Det gør ikke ondt at tage elastikken ud igen og river ikke alle mine hår med når jeg tager den ud. Elastikkerne her har dog tendens til med tiden at blive slappe i det. Men der har jeg heldigvis set et smart trick hvor man kan komme dem i kogende vand og så trækker de sig sammen igen og er som nye!

Alt i alt en rigtig god boks denne måned med lovende produkter. Det jeg godt kan lide ved disse månedlige bokse er netop overraskelsen og det at man lærer nye produkter og mærker at kende, som man måske ikke ellers i sin vildeste fantasi ville have købt selv.

Man kan købe månedligt abonnement til 135 kroner og ellers abonnementer på 3, 6 og 12 måneder hvor prisen selvfølgelig bliver billigere jo længere abonnement du vælger at benytte dig af. Bliv medlem HER! 🙂 Modtager I Lookfantastic Beauty Box? (Boksen er modtaget til anmeldelse)

1 kommentar

  • Simone

    Super fint! Den box må jeg overveje! 🙂 Jeg kunne især godt tænke mig at prøve Eyebrow Pencil’en fra Benefit!!!

    Check evt. min blog ud simonekronborg.dk 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IsaDora | Eye Color Wonder Bar Palette