IsaDora | SUNkissed kollektion

IsaDora | Eye Color Wonder Bar Palette

IsaDora Eye Color Wonder BarEn skønhed kommer på disk imorgen! IsaDora har lavet en neutral palette i en flot, stilren emballage indeholdende tolv jordfarver. Paletten indeholder en blanding af fine shimmer og matte farver. 🙂

IsaDora Eye Color Wonder Bar 2Med paletten hører en dobbeltsidet børste med en svampe applikator i den ene ende og en blending børste i den anden ende. Jeg kan rigtig godt lide børsten og synes det er fedt det for en gangs skyld ikke er en palette hvor der kun hører den lille sædvanlige svampe applikator med.

IsaDora Eye Color Wonder Bar swatchHer kan I se swatches af alle tolv farver. De første seks farver er lyse og milde og de sidste seks farver er mørkere, dybere og mere gyldne i det. Swatches er lavet uden primer under.

Selve skyggerne er langt hen af vejen bløde og fine, men jeg synes ikke de er nær så pigmenteret som IsaDoras små paletter med fire skygger i fx. Paletten kan købes fra imorgen mandag i Magasin til 225,- kroner hvilket er en god pris for så mange skygger. Hvad synes I om farverne? 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IsaDora | SUNkissed kollektion