Tarte | @grav3yardgirl Swamp Queen palette

IsaDora | SUNkissed kollektion

IsaDora Sunkissed Bronzed collectionEndnu en IsaDora kollektion er landet og denne er lige i sommerens ånd. Kollektionen hedder SUNkissed og består af lækre gyldne produkter til at skabe et perfekt solkysset look. 🙂

IsaDora Sunkissed Bronzed collection Bronzing shimmer oilBronzing Shimmer Oil: Olien her var en af de ting jeg glædede mig ustyrligt til at prøve da jeg fik mail omkring kollektionen. Det er en tør olie der absorbere hurtigt, plejer og blødgør huden samt giver huden en flot glød med guld glimmer. Den kan både bruges til krop og hår. 159 kroner.

IsaDora Sunkissed Bronzed collection eye shadow quartzEye Shadow Quartet – 08 Sunkissed: Øjenskygge paletten som denne har I set før her på bloggen, dog er dette med nye farver. En kombination af gyldne farver til både et let look samt til det mere sensuelle. Det er smørbløde skygger der holder længe og blender godt på øjenlåget. 139 kroner.

IsaDora Sunkissed Bronzed collection Swatches 2Swatches – 08 sunkissed: Tre gyldne farver med shimmer og en mørkere farve i mat finish. 

IsaDora Sunkissed Bronzed collection wonder nailWonder Nail – 529 Sunkissed & 530 Peach on the Beach: Jeg elsker altid når der kommer nye lakker fra IsaDora, fordi de laver varieret, spændende farver. Sunkissed er en gylden champagne farve og Peach on the Beach er en orange farve med guld shimmer i eller også en solbrændt orange farve om man vil. Lakkerne kommer med brede børste der gør det nemt at lægge lakken. 79 kroner.

IsaDora Sunkissed Bronzed collection face sculptor palette 2Face Sculptor – Natural Bronze: Der er to nye sculptor paletter med henholdsvis to matte bronzers og en highlighter i. Den første er denne Natural Bronze i lyse farver til den lyse hud. 199 kroner.

IsaDora Sunkissed Bronzed collection nourishing lip oilNourishing Lip Oil: Den anden ting jeg var mega spændt på ved denne kollektion var denne læbeolie. Den tilfører nærende pleje til læberne og giver dem en fin glans. Den indeholder argan olie og avocado olie. Den er rigtig lækker her i sommer perioden hvor man især skal passe på at få solbrændte læber. Så udover en læbepomade med spf kan man pleje læberne med denne lækre sag. 109 kroner.

IsaDora Sunkissed Bronzed collection face sculptor paletteFace Sculptor – Medium Bronze: Den anden sculptor palette er denne Medium Bronze til mørkere hud. Til forskel fra den første sculptor palette er de to bronzers heri mørkere samt highlighteren er mere mørk og med en mere rosa gylden nuance. 199 kroner.

IsaDora Sunkissed Bronzed collection SwatchesSwatches – Face Sculptor Natural bronze & Medium Bronze: Her kan I se swatches af de to paletter – jeg synes desværre ikke forskellen er så synlig som i virkeligheden. Konsistensen er cremet og lækker på produkterne.

IsaDora Sunkissed Bronzed collection 2Alt i alt en kollektion der med sine lækre produkter passer perfekt til sommeren! Jeg synes det er skønne sager til at skabe et flot og glødende look. 🙂 Hvad synes I om kollektionen?

Forhandler: IsaDora forhandles i Magasin og enkelte Matas forretninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tarte | @grav3yardgirl Swamp Queen palette