Magnitone London | BareFaced! rensebørste

Facts om mig #5

10 facts om migJeg er dødsensangst for hvepse. Ikke bare sådan lidt bange men hysterisk rædselsslagen! Jeg er aldrig blevet stukket, men tror bare jeg er bange for tanken om hvis jeg nu er allergisk eller lignende.

Hvis jeg er øm på foden, har ondt i øjet, eller hvad der nu kan være galt, så googler jeg altid symptomer, så dum som jeg er. Don’t do it! Inden man ser sig om har man diagnosticeret sig selv med en dødsdom!

Jeg tror på ånder. Det har jeg altid gjort, hvilket også hænger sammen med at jeg har oplevet mange mystiske ting i mit liv, som ikke bare kan være fis i hornlygte. Jeg har også været i kontakt med en clairvoyant der kun bekræftede alt jeg på en måde vidste på forhånd.

Jeg går meget op i mit hjem og jeg elskerelskerelsker planter, men jeg kan simpelthen ikke holde liv i dem! Jeg prøver mit bedste for at passe og pleje dem, men de ender altid med at lade livet indenfor kort tid. Dog har jeg en grøn plante jeg købte for halvandet år siden i IKEA, den lever stadig! Juhuu 😀

At bo i en lyt opgang spiller ikke særlig godt med at jeg er virkelig sensitiv overfor lyde. Jeg bliver hurtig irritabel af hvis man kan høre overboens børn løbe rundt, høre dem snakke i udsugningen, eller hvis der er en masse lyde i et supermarked på én gang som børn der græder, indkøbsvogn der bliver slæbt over gulvet, folk der griner og snakker, biplyd fra kasseapparatet, osv osv., Er jeg virkelig ene om det?

Jeg følger med i Orange Is The New Black som netop er startet op igen og når jeg følger med i en serie knytter jeg mig altid til karaktererne på enten positiv eller negativ vis. Fx er jeg vild med Crazy Eyes og Poussey! Hvor jeg til gengæld er ved at få godt fnidder over Piper! 😛

Samlergen har vi vel alle på en eller anden måde. Jeg er fx ikke typen der køber massevis af tøj og sko, jeg er mere til neglelak, makeup og hudpleje. Kan slet ikke få nok og overbeviser altid mig selv om at jeg har brug for det.

Hvis der er noget jeg ELSKER så er det virkelig engelsk accent! Jeg synes det lyder så pisse fedt. Prøv selv at se 5 minutter af Goerdie Shore og hør hvor genialt det lyder 😀

Kan I kende jer selv i nogle af punkterne? 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magnitone London | BareFaced! rensebørste