IsaDora | Tropical Paradise kollektion

Magnitone London | BareFaced! rensebørste

Magnitone London cleansing brush rensebørsteJeg var rigtig spændt på at prøve denne BareFaced! rensebørste fra Magnitone London. Den dybderenser og stimulerer huden og efterlader den helt ren med en flot glød. Man kan anvende børsten i sin daglige rutine samt i brusebadet. Det tager 60 sekunder i alt at rense huden med den. 🙂

Magnitone london cleansing brushDet er en meget let børste. Den vejer stort set intet. Jeg bruger en rensegel eller rensemousse til min rutine: Jeg starter med at gøre hovedet på børsten vådt og så kommer jeg rensegel i ansigtet eller direkte på børsten og påbegynder rutinen i cirkulerende bevægelser. Man har som skrevet længere oppe, 60 sekunder, til at rense huden i. Den har et 20 sekunders interval til hvert område, så man kan nå at rense henholdsvis t-zone, kinder og hals. Den er enormt mild mod huden, hvilket igen er noget jeg lagde mærke til i forhold til Clarisonic der godt kan føles lidt mere grov og hård mod huden, så det overraskede mig positivt.

Huden efterlades dejlig blød og ren. Som en helt ny og glødende hud. Det er så lækkert. For mig har en elektronisk rensebørste virkelig gjort fremskridt i kampen mod hudorme på næse og hage. Den er med til at reducere dem markant og endnu bedre i selskab med en god tonic efterfølgende. Man kan sagtens se resultat med det samme og hvordan huden liver op samt optager både serum og creme langt bedre efterfølgende. Det er helt vildt hvor stor forskellen er fra hvis man er vant til at rense huden med klør fem til at rense den med et elektronisk produkt.

Man kan også trykke to gange på knappen for Pulse Lift ? Toning hvilket er en aktiv massage og stimulering af huden. Det er til at forbedre hudens tilstand og gøre den fit for fight. Jeg har ikke selv anvendt det så meget, men det er rart og en ekstra forkælelse til huden. Børsten fås i tre forskellige farver: pink, orange og grøn/blå og koster 799,- kroner. Der medfølger en lille rejsetaske og usb oplader – hvilket i øvrigt er det eneste minus jeg kan finde om den, da jeg havde foretrukket en “hel” oplader. Magnitone London BareFaced! kan købes hos Wega Beauty. Jeg spår et hit 😉 Kender I denne rensebørste? Hvad bruger I til at rense huden? (Produktet er tilsendt til test)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IsaDora | Tropical Paradise kollektion