MAKEUP & BØRSTER

IsaDora | Tropical Paradise kollektion

IsaDora Tropical Paradise 2016Endnu en ny IsaDora kollektion har ramt butikkerne. Det er Tropical Paradise – en kollektion fyldt med farver der oser af sommer i fantastiske lyse nuancer! Produkterne er tilgængelige i Magasin. 🙂

IsaDora Tropical Paradise Twist-up Gloss StickTwist-Up Gloss Stick129 kroner. Bløde læbeprodukter der dufter mildt og lækkert, er bløde på læberne og med mild pigmentering. De er skruevenlige, så de kan skrues op når der skal “fyldes på”.

IsaDora Tropical Paradise Twist-up Gloss Stick swatchesSwatches. Farverne er så fine, milde og minder mig om vandmelon og smukke sommer blomster. 😀

IsaDora Tropical Paradise Eyeshadow Quartet Tropical GardenEye Shadow Quartet “Tropical Garden”139 kroner. Jeg er vild med disse paletter og skyggerne er altid super pigmentrige med flotte nuancer og denne er ingen undtagelse. Den består af fire farver i gyldne sand nuancer samt grøn/blå nuancer der leder ens tanker hen på strand og vand.

IsaDora Tropical Paradise Tropical garden swatchesSwatches af paletten. Øverst er dog et swatch af den grønne eyeliner Tropical Green som også er en del af den nye kollektion sammen med en anden eyeliner. Den er blød og nem at arbejde med. Den vil være flot under øjet til at friske ens look op hvis man fx kun har lidt mascara på. 🙂

IsaDora Tropical Paradise 5256 Paradise Punch 527 Tropical Fuchsia 528 Papaya Wonder Nail Lacquer79 kroner. Sidst i indlægget har vi lidt nye lakker. Igen i de nuancer der minder én (læs: mig) om fine blomster, vandmelon og ja.. Sommer! Jeg skal nok få swatchet til jer, har også lidt andre IsaDora lakker jeg mangler at catche up på med at swatche. It’s coming, I promise! Her har vi (fra venstre): Papayaorange, Paradise Punchkoral rød og Tropical Fuchsiapink. 😀

Kender I Isadora? Hvad synes I om denne sommer kollektion? 

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  Stine // KISS KISS BANG BANG
  13. juni 2016 den

  Jeg er helt vild med farverne! <3

 • Svar
  Eline Tychsen
  13. juni 2016 den

  Kender det ikke selv, men det ser da ikke uinteressant ud 😀

 • Svar
  rikaedelgren
  13. juni 2016 den

  Åh, nogle lækre farver der er i den kollektion! 🙂

  http://rikaedelgren.dk

 • Svar
  Sanne T.
  14. juni 2016 den

  Helt vild med de farver 🙂
  Må lige kigge mere på den kollektion 😉

 • Svar
  Katrine Guldbæk
  14. juni 2016 den

  Så dejlige sommerfarver – dejligt, at der er noget knald på farverne 🙂

 • Skriv kommentar