Max Factor | Nyheder 2016

IsaDora | Tropical Paradise kollektion

IsaDora Tropical Paradise 2016Endnu en ny IsaDora kollektion har ramt butikkerne. Det er Tropical Paradise – en kollektion fyldt med farver der oser af sommer i fantastiske lyse nuancer! Produkterne er tilgængelige i Magasin. 🙂

IsaDora Tropical Paradise Twist-up Gloss StickTwist-Up Gloss Stick129 kroner. Bløde læbeprodukter der dufter mildt og lækkert, er bløde på læberne og med mild pigmentering. De er skruevenlige, så de kan skrues op når der skal “fyldes på”.

IsaDora Tropical Paradise Twist-up Gloss Stick swatchesSwatches. Farverne er så fine, milde og minder mig om vandmelon og smukke sommer blomster. 😀

IsaDora Tropical Paradise Eyeshadow Quartet Tropical GardenEye Shadow Quartet “Tropical Garden”139 kroner. Jeg er vild med disse paletter og skyggerne er altid super pigmentrige med flotte nuancer og denne er ingen undtagelse. Den består af fire farver i gyldne sand nuancer samt grøn/blå nuancer der leder ens tanker hen på strand og vand.

IsaDora Tropical Paradise Tropical garden swatchesSwatches af paletten. Øverst er dog et swatch af den grønne eyeliner Tropical Green som også er en del af den nye kollektion sammen med en anden eyeliner. Den er blød og nem at arbejde med. Den vil være flot under øjet til at friske ens look op hvis man fx kun har lidt mascara på. 🙂

IsaDora Tropical Paradise 5256 Paradise Punch 527 Tropical Fuchsia 528 Papaya Wonder Nail Lacquer79 kroner. Sidst i indlægget har vi lidt nye lakker. Igen i de nuancer der minder én (læs: mig) om fine blomster, vandmelon og ja.. Sommer! Jeg skal nok få swatchet til jer, har også lidt andre IsaDora lakker jeg mangler at catche up på med at swatche. It’s coming, I promise! Her har vi (fra venstre): Papayaorange, Paradise Punchkoral rød og Tropical Fuchsiapink. 😀

Kender I Isadora? Hvad synes I om denne sommer kollektion? 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Max Factor | Nyheder 2016