Max Factor | Nyheder 2016

Max Factor Nyheder 2016Der er landet nogle rigtig fine nyheder fra Max Factor. Hvis I følger mig på snapchat (frkmiaa) har I sandsynligvis set det her. Der er lidt af hvert som I kan se i indlægget her hvor I kan se priser. mm. 🙂

Max Factor Lipfinity Long Lasting LipstickDer er kommet 5 Lipfinity Long Lasting Lipstick farver. Super lækre farver! De koster 119,- kroner pr stk.
Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipstick SwatchesSwatches. Bløde i konsistens og forholdsvis pigmentrige. Nedefra-op: Always elegant – Blodrød farve. Just deluxe – Vandmelons farve. Just alluring – Flamingo pink farve. Ever Sumptuous – Koral farve.

Max Factor Gel Shine LacquerAf neglelakker er der kommet 9 Gel Shine Lacquer farver. Her har jeg tre creme lakker og en med en svag anelse af glimmer/shimmer i. Flakonerne er super fine og børsten i lakken er bred og god at lægge lakken med. Lakkerne fra venstre: Vivid VermillionSparkling BerryLacquered Violet og Sheen Merlot. Alle lakkerne er stort set heldækkende ved et til to lag. De koster 89 kroner pr stk.

Max Factor Masterpiece Precision Eyeliner 2Max Factor Masterpiece Precision EyelinerDer er også kommet en herre sej Masterpiece Precision Eyeliner. Jeg har næsten lige vist jer en lignende fra et andet mærke. Jeg synes de er så fede og ikke mindst vildt gode til de mere præcise resultater. Eyelineren er udstyret med en filt tip der både kan lave bred streg såvel som tynd. Den koster 99 kroner.
Max Factor Masterpiece Precision Eyeliner 3Her kan I se swatches af eyelineren. Jeg fik lige vendt den en halv omgang da jeg swatchede den tynde side, så den er altså tynd, det er bare mig der var en klovn! 😉 Eyelineren tørrer vanvittigt hurtigt og er ikke nem at tørre af igen, hvilket kun er en stor bonus.

Max Factor Voluptuous MascaraSidst i bunken er der Voluptuous Mascara. Den løfter vipperne og får dem til at se tætte og  fyldige ud.
Max Factor Voluptuous Mascara 2Mascaraen er udstyret med et spiralformet børstehoved der kan nå helt ned til roden af vipperne og dermed indgribe og løfte vipperne. Det at den giver mere fylde samt adskiller vipperne gør også at øjnene synes større. Den koster 149,- kroner. Har I fået fingrene i nogle af disse nyheder? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *