HUD & KROPSPLEJE

Maskeraide | Hydrating facial sheet mask

19. maj 2016

DSC_1161Har I set disse masker florere rundt på henholdsvis Facebook og Instagram? Hvis ikke, kan I få lidt info om dem i indlægget her. Mærket hedder Maskeraide og er en serie af super fugtgivende sheetmasker smækfyldt med lækker arganoliebaseret serum! Der er en maske til enhver “begivenhed” og rig mulighed for masser af selv forkælelse.

Maskerne er fremstillet af fibermateriale og de er nemme at anvende. Man tager blot masken ud af pakken og smækker den i ansigtet og tilpasser den efter øjne, næse og mund (man skal selvfølgelig rense ansigtet først for makeup og snavs :D). Masken skal sidde mellem 10-20 minutter og efterfølgende plejer man huden som normalt. Det er så lækkert og selvom man virkelig(!!) ligner noget fra en gyser film, så bliver det bare ikke mere afslappende. Det er en maske man snildt kan anvende efter en hård dag, hvis man er blevet solskoldet eller endda før en bytur så ens hud har fået tanket op med fugt og efterlades sund og glødende til en lækker makeup!

Mine favoritter er: All Nighter (køler og mindsker hævelser), Pre Party Prep (giver energi) og Detox Diva (minimere porerne). De koster 49,- kroner og kan købes hos Wegabeauty.dk 🙂 Har I prøvet disse masker?

 • Svar
  Stine // KISS KISS BANG BANG
  19. maj 2016 den

  Jeg elsker de masker! 🙂

 • Svar
  Cathrine
  20. maj 2016 den

  Dem har jeg faktisk ikke hørt om før! Må da lige overveje dem. 🙂

 • Svar
  Eva
  21. maj 2016 den

  Kan de bruges igen og igen eller er der flere masker i hver pakke? For ellers synes jeg da det lyder en anelse dyrt 🙂

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   21. maj 2016 den

   Man kan ikke genanvende maskerne nej, og der er én maske i hver pakke. Det er dyrere ift en ansigtsmaske på tube hvor der er til mange gange, men så kan man evt bruge disse 1-2 gange om måneden når huden virkelig skal forkæles eller trænger og ens normale løsning ellers 😀

 • Svar
  Julekalender låge | 4. december | Blog About Mia
  4. december 2016 den

  […] En heldig vinder kan nemlig få fingrene i en MaskerAide clutch fra Wega Beauty med de seks forskellige masker der er. Der er lidt til enhver situation. Maskerne er gennemvædet med et højt koncentreret arganoliebaseret serum, næringsstoffer, vitaminer og specielt formulerede ingredienser, der løser specifikke hudbekymringer. De er fremstillet af et let og behageligt fibermateriale. Læs min anmeldelse af maskerne her. […]

Skriv svar