MAC Cosmetics | Vibe Tribe & Brooke Candy

Matas Striberne | Renseprodukter

Matas Rens Normal hudJeg har i noget tid testet en renseserie fra Matas egne striber. En budget venlig serie til normal hud. 🙂

Matas alt-i-en ansigtsrensMatas Alt-i-en Ansigtsrens – Denne rens har jeg faktisk prøvet før, så der vidste jeg hvad der ventede. Rensen har til formål at fjerne makeup, rense samt pleje huden. Den er rigtig god til at fjerne makeup med – mild mod både øjne og hud. Dog renser den ikke fuldkommen i dybden, hvilket man sjældent møder nogen rens der gør uden man skal tage brug af en rensebørste fx. Men til at fjerne makeup samt pleje huden er den suveræn i sit job. Pris 64,95 kroner for 250 ml

Matas rensemousseMatas Rensemousse – Her har vi en mild og plejende skum der renser huden skånsomt for makeup. Den er jeg rigtig glad for og bruger den som regel sammen med min elektriske rensebørste. Den er ydermere meget drøj i brug. Pris 59,95 kroner for 150 ml

Matas øjenmakeup fjernerMatas Øjenmakeupfjerner – Makeupfjerner i creme form har jeg aldrig været synderlig fan af. Denne er ingen undtagelse. Den indeholder Glycerin og Allantoin som fugter og blødgør, og der er som sådan hellere ikke noget galt med den. Men jeg kan ikke lide følelsen af creme til at fjerne min makeup. Der er jeg bedre til rensevand eller olie. Pris 49,95 kroner for 125 ml (tilbud nu: 39 kroner)

Matas Skin tonicMatas Skintonic – Skintonic er det sidste trin når det gælder om at rense hud. Den stimulere huden og fjerner de sidste rester af makeup og snavs der må sidde på huden. Den indeholder keratin der tilfører huden fugt og øger hudens elasticitet. Den “åbner” op og gør huden klar til serum, creme, og hvad man ellers bruger i sin hudpleje rutine. Den er god denne skintonic. Den reducerer urenheder og især hudorme vældig godt. Dog indeholder den alkohol, så man skal altså huske at smøre sin hud i creme efterfølgende, så man ikke får tør hud. Pris 74,95 kroner for 500 ml

Matas renseservietterMatas Renseservietter – Renseservietter indeholdende 25 stk der er beregnet til let og skånsomt at fjerne makeup og snavs og egentlig fungere i stedet for rensemælk og skintonic. E-vitamin plejer og blødgør og glycerin bevarer fugten i huden. Jeg er og har aldrig været fan af dem til at fjerne øjenmakeup med. Jeg synes de er for tørre i det til at være optimale til det formål. Dermed sagt er de rare at have i tasken til at lyn-rense huden i løbet af dagen, især i de varme tider, når man har det varmt og er lidt svedig i ansigtet. Men igen vil de aldrig kunne rense huden i dybden og er altså ikke nok på sigt. Ellers bruger jeg dem til at fjerne læbeprodukter med  eller når jeg swatcher makeup. 😉

Tre ud af fem produkter var helt geniale i mine øjne. Et af dem kendte jeg i forvejen, så det blev til yderligere to nye bekendtskaber der er kommet for at blive i min rutine. Har I nogle favoritter fra Matas Striber? (Produkterne er modtaget til test)

3 kommentarer

 • […] Læs også: Matas Striberne | Renseprodukter […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hej Mia.
  Nu skriver du at alt u en rensen ikke renser i dybden,hvilket du jo nok har ret i 🙂
  Hvad vil du foreslå at man bruger ud over den?vil det fx være mousen og så afsluttet med skintonic?
  For mig skal det helt være nemt og hurtigt ellers får jeg det simpelthen ikke gjort 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Hej Eva!
   Jeg kan virkelig godt forstå det skal være enkelt, gider hellere ikke den store omgang ståhej! 😀

   Men ja. Alt-i-en rensen bruger jeg til at fjerne min makeup med hvilket den klarer suverænt, derefter bruger jeg rensemousse eller en skummende rensegel (jeg bruger det dog i forbindelse med min elektriske rensebørste) og slutter så af med skintonic.

   Denne skintonic er virkelig en af de bedste jeg har prøvet – forskellen på den og så en toner fx er at denne tager mere fat og “spritter” af da der er alkohol i og det typisk udtørrer huden, hvor en toner giver mere fugt. Men i og med at en skintonics arbejde består i at gøre huden klar til serum, creme, mm., genere det mig ikke at der er alkohol i fordi man jo giver huden fugt bagefter. Den har en super god virkning på mine hudorme især, og jeg har ikke oplevet problemer med yderligere tørhed da jeg jo bruger serum og creme bagefter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Cosmetics | Vibe Tribe & Brooke Candy