Royal Copenhagen | 30% rabat

MAC Cosmetics | Vibe Tribe & Brooke Candy

mac vibe tribe brooke candyJeg vil næsten våge at påstå, at disse to nye kollektioner fra MAC er nogle af de smukkeste emballager nogensinde! Hold nu magle hvor er indpakningen bare sprød på hver især! Det handler om den nye Brooke Candy kollektion samt Vibe Tribe kollektionen. 🙂
Mac brooke candy DooWop lipstickBrooke Candy | Den første læbestift er denne DooWop fra Brooke Candy kollektionen. Det er den stærke, selvstændige, digitale sensation Brooke Candy der fyrer op for en farverig kollektion der samler og forener hendes kreativitet fra fortid, nutid og fremtid. Skil dig ud med de fyrige farver!
Mac vibe tribe arrowhead lipstickVibe Tribe | Den anden læbestift er Arrowhead fra Vibe Tribe kollektionen. En kollektion inspireret af ørken festivalerne der tilsyneladende bliver mere og mere populære. Med dets neon og farverige farver kan det også godt minde en smule om noget indianer tema – Am I right? 🙂
mac vibe tribe brooke candy swatchesDooWop fra Brooke Candy er en fuchsia pink farve i mat finish. Arrowhead fra Vibe Tribe er en simpel nude også i mat finish. Brooke Candy er tilgængelig og Vibe Tribe er så stille begyndt at dukke op i forretningerne – dog skal man være hurtigt ude, da det er en ekstremt populær kollektion. Jeg skal nok linke når den også kommer online. 🙂 Har I fået fingrene i noget fra de nyeste kollektioner?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Royal Copenhagen | 30% rabat