Palmolive | Body Butter Shower Wash

Herra | Protecting Hair Perfume

DSC_3604HERRA HÅR PARFUME – Fugtgivende parfume til håret | Det her mærke – produkt – er som sendt fra himlen til mig. Jeg vidste ikke at der decideret fandtes parfume til håret. Jeg kan vel ikke være den eneste der altid lige har givet et pift parfume over hovedet så man også lige fik velduftende hår. 😀

Men her har vi altså the real deal – som endda fungere som en innovativ, vægtløs hårkur til daglig brug. For det ikke skal være løgn, så fugter og beskytter parfumen håret og kan endda bruges som almindelig parfume på huden og er endda mildere end normalt, da Herra parfumerne ikke indeholder alkohol.
DSC_3600OUD INSPIRED – 295 kroner (50 ml) | En træagtig blomster duft med topnoter af bergamot, mandarin, røde frugter samt citron der tilfører en opfriskende gnist. En lækker, sød duft med lidt halv krydret fornemmelse over sig.
DSC_3597SIGNATURE – 295 kroner (50 ml)Intens, krydret duft med lækre ingredienser som italiensk bergamot, loquat frugt, midnats orkidé, rose, hvid jasmin, mimosa, heliotrop, lilje, vanilje, tonkabønne, sandeltræ samt musk. Jeg elsker især musk som ingrediens i dufte – det kan simpelthen gøre en duft så intens og ubeskrivelig spændende. Signature er så sej at være nomineret til Bloggers Choice Awards OG Årets Nicheduft til dette års Danish Beauty Awards. 😀

Herra duftene indeholder gode fordele som solsikkeekstrakt der hjælper med at give UV-beskyttelse samt beskytter strukturen af håret. Olivenekstrakt er rig på antioxidanter der blandt andet hjælper håret ved at beskytte mod forurening og frie radikaler. Glycerin er fugtgivende for håret da det hydrerer og tilfører pleje – uden at tynge håret.

Hår parfumen anvendes således at man sprayer en armslængde afstand over hovedet med 2-3 sprøjt og ellers efter behov. Herra er ikke testet på dyr. Kender I Herra produkterne? 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palmolive | Body Butter Shower Wash