HUD & KROPSPLEJE

Palmolive | Body Butter Shower Wash

Palmolive body butter wash choco strawberry vanillaPALMOLIVE GOURMET BODY BUTTER WASH – Vejl. udsalgspris 21,95 kroner Hvis der er noget Palmolive er gode til, så er det at lave de mest fantastiske produkter til at vaske sig i, i badet. Denne gang er ingen undtagelse med deres nye cremede Body Butter Wash der dufter fortryllende! 😀

Palmolive body butter wash chocoChocolate Passion: Dufter helt fantastisk af chokolade og minder mig meget om duften af tricolore is.

Palmolive body butter wash vanillaVanilla Pleasure: Fortryllende duft af vanilje. Den kan være lidt for sød i duften, men stadig god.

Palmolive body butter wash strawberryStrawberry Touch: Lækker duft af jordbær der giver en den vildeste lyst til en stor, kold milkshake!

Palmolive body butter wash choco strawberry vanilla 1Det er nogle rigtig lækre produkter og lige nu bruger jeg jordbær duften i badet. Konsistensen er rigtig cremet og derfor rigtig god at anvende. 🙂 Duftene afhænger lidt af hvorvidt man er til søde dufte eller ej – jeg synes personligt ikke de bliver kvalmende, jeg synes de dufter virkelig godt og er super lækre!

De burde så småt være i butikkerne nu her – hvilket gælder dagligvarebutikkerne – og i introduktions perioden vil disse kunne findes til sølle 10 kroner pr stk. Har I prøvet disse varianter? 🙂

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Stine // KISS KISS BANG BANG
  27. april 2016 den

  Årh jeg skal så meget prøve dem! 😀

 • Svar
  Cathrine
  28. april 2016 den

  Jeg overvejer dem virkelig! 😀

 • Svar
  Satina Wandel
  2. maj 2016 den

  Jeg faldt faktisk over dem forleden, da jeg var forbi en Føtex. Især Chocolate Passion er jeg ret hug på!

  http://satinawandel.dk

 • Skriv kommentar