Konkurrence: Vind valgfri CLEAN duft

IsaDora | 3-D Gloss Glacé

IsaDora 3-D Mirror Lipgloss 2ISADORA 3-D GLOSS GLACÉ 119 kroner Her ser I nogle af de nyeste nyheder fra IsaDora. Lipgloss i flotte forårs farver. De hedder 3-D Gloss Glacé da de giver en slags spejl glans på læberne. De får læberne til at fremstår mere fyldige og så giver de en blød og cremet fornemmelse. 🙂IsaDora 3-D Mirror Lipgloss 1En afdæmpet farve lipgloss med lidt shine over sig, er så pænt og giver dét ekstra til læberne. Derfor blev jeg rigtig spændt da jeg så de nye farver og ikke mindst hvor fine og enkle de er i nuancerne. Jeg synes de er rigtig fine og kommer i en nem og praktisk tube. ?

Konsistensen føles meget tyk, hvilket for mig, gør at de føles og mærkes mere holdbar. Man skal selvfølgelig passe på i blæsevejr, at ens hår ikke klasker ind i hovedet på en og lander lige midt i fedtefadtet, men ellers taler de positivt for. Og så dufter de fantastisk – lidt ala MAC’s læbestifter hvis I kender duften på dem.IsaDora 3-D Mirror Lipgloss SWATCHSwatches fra bunden og op Diamond Glacé | Rose Glacé | Oister Glacé | Mauve Glacé IsaDora 3-D Mirror LipglossDe er kommet på disk og sælges i Magasin samt i Matas i Frederiksberg centret. Tag forbi og mærk hvordan de føles – er sikker på I bliver lige så pjattet med dem 😉 Der findes i alt 8 farver, så fire mere udover disse. ? Hvad synes I om dem? Kender I til nogle IsaDora produkter? 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind valgfri CLEAN duft