MAC | Ionized & In extreme dimension waterproof lash

IsaDora Jeanious kollektion 2016

IsaDora Jeanious Collection 2016ISADORA JEANIOUS COLLECTION – 79 kroner Hvis vi skal snakke om noget der er gennemført, så lad os tage et kig på denne nye neglelak kollektion fra IsaDora Jeanious. Den er inspireret af denim jeans igennem tiden og består af 6 shades of blue i forskellig finish. Farverne rammer plet i deres nuancer som der også findes utallige af jeans i. Ydermere et gennemført jeans logo på flakonerne. 🙂

Farverne fra venstre: 523 Stone Washed (creme finish), 832 Flared (mat finish), 524 Slim Fit (creme finish), 136 Rugged Wear (textur finish), 525 Hot Legs (metallisk finish) & 833 Bootcut (mat finish?
IsaDora Jeanious Swatch 3Her har jeg leget lidt med tre af lakkerne: 523 Stone Washed (lyseblå) som jeg har lagt på henholdsvis lange- og ringfinger. 136 Rugged Wear (blå textur) som jeg har lagt på lille- og pegefinger og sidst stampet ovenpå 523 Stone Washed med 525 Hot Legs (blå metallic). En fin måde at bruge flere farver på! 🙂

Lakkerne er lige udkommet og forhandles (desværre kun) i MagasinKgs. Nytorv og prisen er 79 kroner pr stk. ?????? Hvad synes I om kollektionen? Har I en favorit? Hvad synes I om mit design? 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC | Ionized & In extreme dimension waterproof lash