Real Techniques | Powder Brush

MAC | Ionized & In extreme dimension waterproof lash

MAC Lipstick Ionized HalseyMAC FUTURE COLLECTIONIONIZED 210 kroner | MAC FUTURE FORWARD COLLECTION HALSEY 165 kroner | Der er indenfor de sidste par dage kommet nye kollektioner og produkter fra MAC. Jeg har tre produkter jeg gerne vil vise jer i dagens indlæg. De to første er disse læbestifter fra henholdsvis Future og Future Forward kollektionerne.

Den første læbestift er Ionized – en metallisk sølv farve. Den har mineralberigende kompleks der plejer læberne med intens fugt og så har den magnetisk lukkemekanisme. Den er meget sheer i det og derfor ikke så intens på læberne, men mere afdæmpet. Super fin og anderledes. Selve kollektionen består også af produkter der symbolisere hvordan skønheds universet rykker sig og hvordan MAC vil have os til at rykke fremtiden fremad. I dag er makeuppen meget mere end afdæmpet øjenmakeup og røde læber – i dag våger vi os ud i mere kraftfulde farver og ikke mindst anderledes farver på læberne.

Den anden er Hasley – en mørkegrå, mat farve. Det er et samarbejde med provos sangerinden Hasley – deraf navnet, da det er hendes signatur farve. Godt nok står der at hendes signatur farve er blå – men synes nu ikke der er så meget blåt over denne. Den kan kun købes online. 🙂

MAC Lipstick Ionized Halsey swatchSwatches – Ionized & Hasley

MAC In Extreme Dimension Waterproof LashMAC IN EXTREME DIMENSION WATERPROOF LASH 195 kroner | Det tredje og sidste produkt jeg vil fortælle jer lidt om er denne mascara. Det er en af MAC’s favorit formler nu i vandfast version. Den giver god volumen, længde og farve til vipperne.
MAC In Extreme Dimension Waterproof Lash 2Jeg har aldrig prøvet en mascara fra MAC før, så jeg vidste egentlig ikke hvad jeg kunne forvente, dog var jeg næsten sikker på jeg ikke ville blive skuffet da jeg så at den kom med gummibørster. Mine absolut favorit mascara igennem tiderne har altid haft gummibørste.

Det første jeg bed mærke i var hvor sindsyg pigmentrig den er. Man skal dårligt strejfe vipperne før der er massere af farve på. Dernæst skiller den vipperne super fint ad og tilfører flot længde. Jeg synes ikke den giver den vilde volume, men det gør mig hellere ikke noget, da jeg finder det mere attraktivt hvor fin længde den giver og dermed gør vipperne lange og slanke. Jeg er stor fan af den. Og efter en hel dag med den på er den hverken drysset eller røget af vipperne. Dog er den lidt svær at fjerne da den er vandfast, men slet ikke så slem som andre jeg har prøvet, hvilket igen er et stort plus. 🙂

*Bemærk: Nogle af produkterne/kollektionerne kan være tilgængelige i begrænset periode. Kender I til disse produkter? Hvad er jeres seneste MAC køb? 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Real Techniques | Powder Brush