Eleven | Miracle Hair Treatment

Real Techniques | Powder Brush

Real Techniques Powder brush 2REKLAME

REAL TECHNIQUES POWDER BRUSH119 kroner Når jeg bruger foundation bruger jeg min expert face brush fra Real Techniques som er perfekt til at buffe produktet ind i huden så det lægger sig jævnt og pænt. Men jeg har længe manglet en stor, fluffy pudder børste. Jeg bruger en mindre en til at sætte min concealer under øjnene, men til resten af ansigtet har jeg manglet en rigtig god én. 🙂

Jeg har længe haft kig på denne pudder børste fra Real Techniques så det var selvfølgelig ikke et svært valg at tage, da jeg fik muligheden for at teste den for Billigvoks.dk. Jeg er i forvejen indehaver af en del RT børster og dermed stor fan af dem – specielt fordi der er lavet en til ethvert formål og mange af dem har flere funktioner i én.
Real Techniques Powder brush 3Pudder børsten her er udstyret med et skaft der giver et nemt og dejligt greb at holde om og børstehårene er syntetiske med sorte hår forneden og lyse foroven så man kan nemmere kan dosere sit produkt og se hvor meget der er på børsten. Dens bløde hår gør det nemt og lækkert at påføre fast såvel som løst pudder på huden.
Real Techniques Powder brush 4Et lille tip: Når børsten “dyppes” i pudderet er det en god idé lige at banke børsten af på kanten af pudderdåsen så det overskydende pudder støves væk i stedet for at lande på ens tøj eller andre steder.

Derud over skal man huske at vaske sine nye børster inden brug. Og helst en gang om ugen så man ikke børster ansigtet ind i bakterier i stedet. Et lille tip til vask af pensler: Dryp en smule olie i pensel sæben da det gør at børstehårene bliver dejlig bløde (jeg bruger som regel mandel olie). Og husk endelig aldrig at lade vandet ryge ned i skaftehovedet da det kan løsne limen og hårene dermed falder af og ødelægger din børste. Stil dem altid op med børstehovedet nedad eller læg dem med skaftet højt. 🙂 Kender I Real Techniques? Har I erfaringer med nogle af deres børster?

1 kommentar

  • Hej Smukke Mia
    Hvor er det nogle fine billeder 🙂 Og super gode tips til rensning af børsten, det havde jeg ikke tænkt over, det med limen 🙂
    God weekend <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eleven | Miracle Hair Treatment