Little Ondine - Vandbaseret neglelak

Eleven | Miracle Hair Treatment

DSC_3614ELEVEN AUSTRALIA – MIRACLE HAIR TREATMENT – Eleven benefits for your hair Jeg har for nyligt stiftet bekendtskab med dette australske mærke ELEVEN Australia. Jeg var, som man vel altid er med nye produkter, meget spændt på hvad produktet havde at byde på for mit hår. 🙂
DSC_3611 Produktet er en næringsrig creme med elleve gode fordele som håret vil elske samt gode egenskaber:

1: Tilfører glans, glathed og blødhed til håret. 2: Kontrollerer kruset og flyvsk hår. 3: Fugtgivende. 4: Styrker porøst hår. 5: Forhindrer spaltede spidser. 6: Går håret mere bevægeligt og lettere at rede ud. 7: Beskytter håret mod varme redskaber. 8: Forbedrer hårets naturlige volume. 9: Genopbygger tørt og ødelagt hår. 10: Farvebeskyttende med UVA og UVB filter. 11: Forhindrer klor – og solskader på håret.
DSC_3618Jeg er vild med selve emballagen som er enkel med dets rene tekst uden noget billedlogo eller lignende. Indholdet er bestemt også noget at råbe både højt og hurra for. For det første så elsker jeg duften. Hvis I kender til Uniq One med kokos, er denne præcis magen til i både duft og konsistens. Den er lækker for håret og mine spidser knuselsker det. Jeg har rimelig ødelagte spidser som ser sjuskede ud hvis de ikke bliver behandlet godt. Men de tæmmes fantastisk af dette produkt og de – samt håret generelt, efterlades blødt, glansfuldt og velduftende (tager det kun i den frie del af håret – aldrig i hovedbunden). 🙂

Jeg bruger den hver dag når jeg står op og har redt håret. Og så bruger jeg lidt inden jeg bruger fx glattejern og altid som standard procedure efter badet. Mit hår er aldrig blevet fedtet af den og den er også meget let i håret. Kender I mærket eller produktet?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little Ondine - Vandbaseret neglelak