Urban Decay | Gwen Stefanie + Afterglow haul

Little Ondine – Vandbaseret neglelak

DSC_3649LITTLE ODINE Naturlig, lugtfri neglelak | Little Odine er et nyt hit indenfor neglelak. Det er lugtfrie lakker lavet af naturlige ingredienser med indhold af økologiske farvestoffer, vand og naturlig resin. Lakkerne er med bred børste, de tørrer hurtigt og kan pilles af så man ikke skal bruge tid på neglelakfjerner.  🙂

DSC_3650Silence – Mat topcoat

DSC_3651Sweet Peach

DSC_3652Fresh Mint

PicMonkey CollageSwatch – Sweet Peach & Fresh Mint (med mat topcoat)

Jeg var spændt på at prøve lakkerne da jeg modtog dem, da det lød spændende at de var vandbaseret, lugtfrie og lige til at pille af. De består testen til ug på alle punkter. De er nemme at lægge og tørrer vanvittig hurtigt og man skal ikke frygte for mærker i lakken. De lægger sig nemt uden nærmere brug for clean up. Den koral orange havde jeg på i lidt over et døgn for at teste holdbarheden. Lakken faldt ikke af i et helt stykke eller noget lignende, den blev siddende og alligevel var det nemt bare at hive lakken af fra det ene hjørne. 🙂

DSC_3647Lakkerne ligger i prisklassen 95-125 kroner og for nærmeste forhandler kan man benytte nummer: 31 10 00 04. Gode lakker og fint alternativ til de der ikke bryder sig om lugten af neglelak, hader at vente på neglelak der skal tørre eller måske en idé til børnene. 😉 Hvad synes I om Little Ondine? Kan I lide farverne? 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay | Gwen Stefanie + Afterglow haul