Dove | Regenerate Nourishment + Konkurrence

Urban Decay | Gwen Stefanie + Afterglow haul

DSC_3388I tirsdags havde Magasin 20% i deres beauty afdeling. Først havde jeg egentlig ikke planer om at klikke noget hjem, men jeg blev alligevel for fristet til at klikke mig ind og kigge lidt rundt. Jeg kom jo så i tanke om, at der jo var lidt forskelligt jeg længe havde haft på ønskelisten, som ville være ideelt at klikke hjem nu. 🙂

DSC_3380URBAN DECAY GWEN STEFANI EYESHADOW PALETTE 395 kroner | Jeg klikkede Gwen Stefani paletten fra Urban Decay hjem. Selve indholdet er egentlig ikke noget videre at råbe hurra over frem for så mange andre paletter, men alligevel er der en del fine hverdags farver i, og så er jeg pjattet med emballagen som Urban Decay altid formår at lave mega fed! Dog er denne palette nok mere et samlerobjekt for mig end en jeg vil bruge tit. Jeg kan godt lide samarbejdet mellem Gwen Stefani og UD og så er paletten limited edition. 🙂

URBAN DECAY AFTERGLOW BITTERSWEET & RAPTURE – 210 kroner | Der udover klikkede jeg to Urban Decay Afterglow blushes hjem som jeg har kigget efter længe. Jeg kan ikke huske hvilken blog eller instagram jeg så den, men så snart jeg så Bittersweet, vidste jeg, at jeg bare måtte have den! Den har den lækreste lilla/pink farve, som jeg ikke ser tit i en blush. Den minder mig om frisk luft og sunde kinder. Den anden blush, Rapture, er i en anderledes boldgade med dens gammelrosa nuance. Så smuk og så god til de kolde tider. Der er ikke noget smukkere end vinterbleg hud med en mørk blush!

DSC_3393Swatches – Bittersweet & Rapture

DSC_3403Swatches – Gwen Stefani øjenskygge palette

Jeg ved at mange har haft dårlige oplevelser med paletten da de synes farverne er kedelige, pigmenteringen er dårligere end hvad UD ellers præstere, så jeg vidste jo hvad jeg havde at lægge mærke til og selv bedømme efter. Men jeg er så absolut overrasket – jovel, mange af farverne er standard, naturlige og hverdags agtige, men det passer mig fint og der udover er pigmenteringen helt fint af hvad jeg kan fornemme. Fik I shoppet i tirsdags? Har I erfaringer med nogle af disse produkter eller Urban Decay generelt? 

7 kommentarer

 • Hvor er det bare nogle mega smukke farver og nuancer! Jeg gad godt at se dig med dem på 🙂

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh lækre produkter!

  Jeg fik købt 2 ting fra MAC, en pudderblush og en bronzing pudder, rimelig standard, men 2 ting jeg godt kunne mangle i min beskedne samling, og så lidt cremer og en konfirmationsgave til min søster <3 Hurra for at have et gavekort på 1000 kr liggende, haha 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er ALTID godt med nye produkter hvad enten de er standard eller ej 😀 Hvad hedder blush og bronzer? Og ja, super lækkert med gavekort – så er man ikke altid så nærig synes jeg ikke 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, de blushes er flotte! Kan godt være, at jeg snart skal prøve at investere i Urban Decay Blushes.
  Men jeg blev heller ikke særligt betaget af Gwen Stefani paletten. Ville så gerne elske den, men farverne er bare nogle jeg har i forvejen.

  http://www.johannelovesmakeup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja de er vanvittig flotte – er så glad for dem! 😀
   Og jep.. Den er lidt mehhh, men igen – så bliver det et samleobjekt for mig ligesom med Vice paletterne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Åh jo, jeg fik shoppet.. En Clarisonic Mia 2, som jeg er ret spændt på. En MAC creme-øjenskygge, MAC lipliner (til min teenagedatter) og så satsede jeg og klikkede den nye Clean Blossom hjem (da jeg generelt er til de “blomstrede” dufte). Et sats fordi jeg ikke har duftet til den før – men jeg er desværre ikke specielt imponeret. Den er ret kraftig i duften, og så synes jeg, den er en smule “damet” (hvis det giver mening, haha). Tror måske, jeg ender med at give den videre til min svigermor..
  Og så købte jeg selvfølgelig Beauté Pacifiques Extra Dry Skin Fix, så jeg har en reserve. 😉
  I øvrigt synes jeg, Urban Decay paletten er ret fin. Men set i forhold til, at det er et samarbejde med Gwen Stefani, er farverne måske lidt “kedelige”. Jeg tænker dog, det på sin vis også gør den mere anvendelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clarisonic EEEELSKER jeg! Håber du bliver glad for din 😀
   Lyder dog ærgerligt med Clean parfumen – Jeg elsker Clean, stort set alle varianterne, så nu bliver jeg endnu mere nysgerrig på at dufte til den!

   Beauté Pacifique håndcremen må jeg lige få prøvet når økonomien er til den – tænk hvis det er en ny lifesaver til mine knastørre poter?!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dove | Regenerate Nourishment + Konkurrence