Depend Five Shades of Sorbet

Dove | Regenerate Nourishment + Konkurrence

DSC_2843| REKLAME INDLÆG |
Produkterne er modtaget til test og konkurrence
Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg

DOVE REGENERATE NOURISHMENT – dybdegående næring og genopbyggende styrke | Dove har tre nye hårprodukter på markedet til nordiske kvinders hår. Hemmeligheden bag den dybdegående næring og genopbyggende styrke er rødalger. Det tilfører næring til håret og efterlader det blødt, ligeledes med den avanceret keratinformel der genopbygger hårstråenes struktur indefra.  Disse produkter gør at kvinder med selv det mest ødelagte hår (læs: mig) kan opnå velplejet hår som både føles og ser sundt ud samt giver shine.

DSC_2890DOVE REGENERATE NOURISHMENT SHAMPOO – 250 ml vejl. udsalgspris 49,95 kroner Denne shampoo renser håret og efterlader det plejet og næret. De aktive ingredienser i shampooen styrker hårstråene både på ydersiden såvel som i dybden. En rigtig lækker og velduftene shampoo som skummer lækkert op hvilket indikere at den renser godt igennem samtidig med den gør håret super blødt. Indholdet af silikone i produktet har heldigvis ikke negativ virkning da den ikke tynger håret men gør håret luftigt. 🙂

DSC_2891DOVE REGENERATE NOURISHMENT CONDITIONER – 250 ml vejl. udsalgspris 49,95 kroner Takket være de næringsrige rødalger tilfører conditioneren håret øjeblikkelig pleje næring samt hjælper med at genopbygge hårets struktur. Det bedste ved denne conditioner som jeg straks lagde mærke til, er at den er meget cremet og dermed føles som om den virkelig arbejder med håret. Mange conditioner (ihvertfald som jeg har prøvet) er tynde og vandet i konsistens. Den gør et kanon arbejde for mine rigeligt slidte spidser.

DSC_2892DOVE REGENERATE NOURISHMENT SERUM – 50 ml vejl. udsalgspris 59,95 kroner Denne hår serum virker både i overfladen og i dybden da den er en innovativ kombination af det bedste fra både olie og serum. Det gør at håret efterlades blødt og glansfuldt. Den dufter simpelthen så vidunderligt. Det er ikke en tung olie, men en silkeblød olie der giver spidserne helt nyt liv. Jeg har brugt den første gang efter badet og så hver morgen efter jeg har redt mit hår. Mit hår har ikke set en frisør i mange år, men det ses ikke normalt og bestemt ikke med denne i spidserne. Fantastisk produkt og helt klart en ny favorit hår olie for mig! 😀

DSC_2834Vind Dove Regenerate Nourishment shampoo, conditioner & serum – Hvis I selv har lyst til at vinde disse lækre Dove produkter skal I blot følge bloggen på Facebook og like det tilhørende opslag derinde. Skriv en kommentar herinde med svar på: hvad er den hemmelige ingrediens fra havbunden i disse produkter?

Konkurrencen slutter 8 marts kl. 20:00
Alle med dansk adresse kan deltage
Held og lykke ?

VINDEREN ER
KOMMENTAR NR. 3 – GITTE
IRENE
Stort tillykke Gitte – Du bedes sende mig en mail med dine oplysninger,
så du kan få din præmie hurtigst muligt! 


Produkterne er tilgængelige i Matas, Dansk supermarked og alle førende dagligvarebutikker.

46 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Five Shades of Sorbet