Yves Rocher | Sensitive Végétal

IsaDora | Riviera Spring 2016

DSC_2621ISADORA RIVIERA SPRING 2016 COLLECTION Glæden ville ingen ende tage da jeg åbnede dagens pakke der var spækket med forårs nyheder fra det svenske mærke IsaDora. Jeg gik straks igang med at swatche. Hæng på – billedtungt indlæg i vente! 🙂

DSC_2640EYE SHADOW QUARTET – 139 kroner | Der er to farve nyheder i disse små paletter. Den ene er med nude jord farver og den anden er med nude rosa farver. Der er tre skygger i silke shimmer finish og en mat. Den matte skygge er enormt blød hvilket er lækkert i forhold til at sådanne plejer at være lidt hårde og chalky i konsistens.

DSC_264205 Nude Rose 
DSC_2731Swatches – 05 Nude Rose 
DSC_264306 Nude Sand 
DSC_2725Swatches – 06 Nude Sand

DSC_2659TWIST-UP MATT LIPS 129 kroner | Af læbeprodukter er der kommet fire nye farver af deres twist-up matt lips læbeblyanter. Igen en blanding af nude og rosa. Super flotte. De er ikke gennemgående matte, men mere cremet matte i konsistens og finish, så ens læber bliver ikke knastørre.

DSC_2724Swatches – Twist-up Matt Lips

DSC_2722TWIN TIP EYELINER 119 kroner Twin tip eyelineren er formet med en nem applikator der både kan lave en fin og elegant streg, men også en tyk og dramatisk streg. Den er super genial og pigmenteret og den “former” sig efter ens håndgreb og glider nemt over øjet. Den er hurtigtørrende og så udtvære den ikke. Som I kan se på swatcet nedenfor er den i en super intens og flot sort farve.

DSC_2720Tynde side af eyelinerenDSC_2717Tykke side af eyelinerenDSC_2734Swatch af Twin tip eyelineren

DSC_2684MULTI VITAMIN GLOSS 129 kroner | Denne lipgloss i farven 02 Sheer Almond er en antioxidant lipgloss lavet af 90% vitaminer A; C, E + Q10. Den er i en dæmpet nude farve med en lille anelse af shimmer i. Super enkel og med en overraskende duft af Tricolore is (den trefarvet regnbue is).

DSC_2737Swatch – 02 Sheer Almond lipgloss

DSC_2677VELVET MATT NAILS 79 kronerDet sidste jeg vil vise jer, er disse seks nye forårs pasteller der tørrer op i en mat satin finish. Super smukke og nemme at lægge. Tørrer forholdsvist hurtigt og efterlader ikke streger på neglene. Og selve flakonen er jo sååå fin! 🙂

DSC_2780Swatches – Velvet Matt Nails

Hele kollektionen skriger bare forår, blomster og lyse farver. Den er så fin og med lækre, holdbare produkter. Jeg ville gerne have vist swatches af lakkerne på egne negle, men det må blive en anden dag. Hvad synes I om kollektionen? Har I en favorit blandt produkterne?

Forhandler: IsaDora forhandles i Magasin Du Nord og kan fra uge 11 købes i Matas i Frederiksberg centret. 
Priser: Individuelle priser er at finde under billederne

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher | Sensitive Végétal