Royal Copenhagen | Musselmalet Riflet Bonbonniere

Yves Rocher | Sensitive Végétal

DSC_1083| REKLAME |
Produkterne er tilsendt til test 
Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg

YVES ROCHER SENSITIVE VÉGÉTAL – Serie til sart hud med tendens til rødme | For et stykke tid siden fik jeg denne serie fra Yves Rocher ind af døren. Den er beregnet til sådan en som mig – med sart hud og tendens til rødme, så det var en serie jeg var meget spændt på at prøve af. Jeg har testet følgende; Rensemælk, Micellar Water/Skintonic, Serum, Dagcreme og Ansigtsmist. DSC_2511SOOTHING CLEANSING MILK – 59 kroner | Jeg bruger ikke så tit rensemælk i min renserutine – men når jeg gør, er det efter jeg har fjernet øjenmakeuppen og ansigts makeup. Det er et skånsomt produkt til huden og jeg bruger det som en slags “efterrens” til at rense efter eventuelle makeuprester der kunne sidde. Denne er uden parfumestoffer og den efterlader ens hud med velbehag. DSC_2510SOOTHING MICELLAR WATER 2 IN 1/SKINTONIC 59 kroner | Rensevand er mit favorit makeupfjerner. Det er skånsomt og mildt mod huden og det svier ikke i øjnene. Jeg bruger denne til at fjerne min makeup og som skintonic efter at have fjernet makeuppen og renset efter med rensemælk – derved gør den huden klar til serum, creme, og hvad man ellers bruger i sin hudpleje rutine. Den giver en frisk, beroligende fornemmelse til huden.
DSC_2509INTENSE SOOTHING CONCENTRATE SERUM 149 kroner | En let serum der giver intensiv beskyttelse til tør og sart hud. Derud over er den meget fugtgivende og indeholder – som de andre produkter; Siegesbeckia orientalis hvilket er en medicinalplante der fungerer som beskyttelses barriere for den sarte hud – altså beskytter mod “angreb” og giver lindring. Den er rigtig god til min hud og især området omkring kinderne hvor mine trouble areas er “værst”. Den har pumpefunktion hvilket gør det nemt at dosere produktet. DSC_2505Anti Redness Cream SPF 20 109 kroner | Nu kommer vi til en af mine favoritter i denne serie – udover serummet – nemlig dagcremen. Det er en dagcreme med solfaktor 20 i, hvilket er vigtigt at bruge hele året rundt, da man stadig tager imod UVB-strålerne, selvom de ikke ses. Cremen beskytter og beroliger huden og modvirker rødme samt giver massere af fugt. Den lugter lidt som solcreme nu typisk lugter og har også den lidt halvfede konsistens – men ikke noget der virker ubehageligt eller fedtet på huden – sagt af en (læs:mig) der hurtigt føler sig kvalt af solcreme på huden.
DSC_2568SOOTHING MIST 85 kroner | Sidste stjerne i flokken er denne ansigtsmist. Det er en ansigtsspray til at berolige huden eller til at bruge som sidste step i sin hudpleje rutine. Dog har jeg den ofte med i tasken til lige at sprøjte i ansigtet i løbet af dagen og bruger den derfor ikke som led i min hudpleje rutine. Jeg synes det er rart lige at friske huden op – især i de varme måneder hvor man koger!

En skøn serie hvor jeg dog godt kunne undvære rensemælken. Efter jeg modtog denne serie har jeg fået mig en elektronisk rensebørste som jeg så bruger efter jeg har fjernet makeup, og derfor bliver rensemælken unødvendig i min rutine. Men serum, creme og ansigtsmist er favoritter og de er derud over rigtig prisvenlige. Kender I serien? Bruger I produkter fra Yves Rocher? 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Royal Copenhagen | Musselmalet Riflet Bonbonniere