TRESemmé | Botanique Shampoo & Conditioner

Royal Copenhagen | Musselmalet Riflet Bonbonniere

Royal Copenhagen Musselmalet Riflet BonbonniereRoyal Copenhagen – Musselmalet Riflet Bonbonniere

Jeg har ønsket mig denne flotte sag siden den kom frem sidste år. Jeg var så heldig at få den til min 25-års fødselsdag her den 1 februar. Jeg samler både dette musselmalet riflet såvel som blå mega. Musselmalet riflet er bare så smukt i designet og der er bare noget helt særligt over det. Det er en bonbonniere, eller en mini terrin som mange nok vil kalde den. Den har oceaner af anvendelsesmuligheder og den skal nok blive brugt flittigt. 😉

Jeg er rigtig glad for at jeg er begyndt at samle på et stel, generelt bare det at samle på et eller andet. For nogle år siden samlede jeg ikke rigtig på noget og det interesserede mig hellere ikke. Jeg har altid købt tallerkener i Føtex – en pakke med service til 12 personer for 300 kroner – og aldrig fattet de der købte det dyre stel. Men sagen er, at nu samler jeg på det her Royal Copenhagen, og det gør mig virkelig glad. Jeg elsker at spare op og vide at jeg på et tidspunkt kan købe noget jeg virkelig ønsker mig – det er så latterligt dyrt, så det tager evigheder at spare op til to middags tallerkener, men det nyder jeg!

Jeg ser det også som en investering i fremtiden. Det vil altid være eftertragtet og jeg kan give det videre til mine børn en dag – de har dælme bare at være vilde med Royal Copenhagen!!! 😀 Samler I på noget der gør jer glade og/eller betyder meget for jer? 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRESemmé | Botanique Shampoo & Conditioner