HÅRPLEJE & STYLING

TRESemmé | Botanique Shampoo & Conditioner

11. februar 2016

DSC_2402REKLAME INDLÆG – Produkterne er modtaget til test.
Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. 

Hvis I læste med på bloggens facebook side forleden dag, så I også disse TRESemmé produkter. TRESemmé har nemlig lanceret en ny, velduftende serie, Botanique Shampoo & Conditioner der både indeholder aloe vera ekstrakt, kokosmælk og kokosolie.

Straks pakken med produkterne kom ind af døren, måtte jeg skynde mig i bad! 😉 Jeg kan simpelthen ikke stå for produkter med kokos. Det er en lækker ingrediens der er god for hud og hår og så dufter det fantastisk! Duften der mødte mig, var en naturlig og mild duft af kokos, lidt ligesom duften af Unique One Coconut, hvis I kender den. Det er ikke kunstig duft og den er ikke for kraftig. Big thumbs up. 🙂

Fordele:
– Dufter godt
– Renser håret godt igennem
– Gør håret dejlig blødt
– Nemt at rede håret ud
– Fri for silikone og lav på sulfater (i forhold til andre TRESemmé produkter)
– Billig i pris

Ulemper:
-At de ikke er helt fri for sulfater

Produkterne er på tilbud i Bilka til 28 kroner pr stk (vejl. udsalgspris 59,95 kroner) for 500 ml. Tilbuddet gælder til og med den 12 februar. 🙂 Har I prøvet disse produkter? Kan I anbefale andet fra TRESemmé? 

 • Svar
  kathrine johansen
  13. februar 2016 den

  Jeg bruger næsten kun produkter fra dette mærke til mit hår, i hvert fald i badet, og de er så gode!
  Dog har jeg ikke prøvet dem her 🙂

 • Svar
  Satina Wandel
  15. februar 2016 den

  Jeg er selv rigtig glad for deres Keratin Smooth serie, det gør mit ellers åndssvagt elektriske hår dejlig medgørligt 😀

  http://satinawandel.dk

Skriv svar