eBay tips // Korean edition

Hudplejerutine | Opdateret 2016

DSC_2113 DSC_2114 DSC_2115 DSC_2116 DSC_2119 DSC_2122Jeg tænkte at jeg ville lave et indlæg med hvilke produkter jeg bruger i min daglige rutine. Jeg har fået en langt bedre og “sundere” rutine efter jeg er blevet klog på nye produkter og apparater, hvilket tydeligt mærkes på min hud. 🙂

Step 1 – Nivea Micellar Water:
Det allerførste jeg gør er at jeg fjerner makeup med min makeupfjerner. Lige nu bruger jeg denne fra Nivea som er helt fin og jeg er også glad for at den ikke svier hvis man får det i øjnene. Den er dog ikke den bedste jeg har prøvet. Jeg synes ikke den fjerner makeuppen nær så hurtigt og nemt som mange andre rensevand jeg har prøvet. Læs tidligere blog indlæg her.

Step 2 – Clarisonic + Clarisonic Refreshing Gel Cleanser:
Dernæst anvender jeg min elektriske rensebørste Clarisonic MIA2 sammen med Clarisonic Refreshing Gel Cleanser som er en gel der renser i dybden for urenheder og skummer let op ved brug. Jeg fugter min hud en smule med vand, kommer gel direkte på Clarisonic børsten og begynder at rense i cirkulerende bevægelser. Efterfølgende skyller jeg mit ansigt og dupper min hud med tørre servietter. Læs i øvrigt mit tidligere indlæg her hvor jeg beskriver hvorfor man ikke kan undvære denne maskine i sit liv.

Step 3 – Codage No. 7 Serum:
En stor hjælp i vinterens modbydelige kulde har været og er stadig næste skridt i rutinen, nemlig min Codage No. 7 Serum. Det er en serum der lindrer sensitiv hud og reducere rødme med dens beroligende ingredienser. Jeg bruger – mest for at spare mest muligt – den som regel kun på kinderne hvor mit problem er størst med rødme og sensitivitet. Den gør så meget godt for min hud og holder rødmen nede på roligt plan samt er så gennemfugtgivende så det halve kunne være nok. Jeg elsker Codage, og jeg kan slet ikke forstå hvor det produkt har været hele mit liv!

Step 4 – Embryolisse Lait-Cremé Concentré:
Når min serum er absorberet rimeligt, bruger jeg min alt-i-en creme fra Embryolisse. En fransk skønhed der kan gøre sig i mange forskellige problemområder. Den er drøj i brug for mig, da den er rimelig fed i konsistens og dermed rækker langt. Den er sindsygt fugtgivende og et klart drømme scenarie for en hud der er dehydreret og skriger efter fugt. Jeg kan dog ikke bruge den i dagtimerne, da den er for fed og jeg sveder nemt af creme, så der bruger jeg en lettere creme. Men den er fast på natbordet inden sengetid. Læs gerne tidligere indlæg om cremen lige her.

Jeg har egentlig et sidste step, men det er ikke med på billedet. Det er min øjencreme, hvilket jeg har fået en ny af som jeg er blevet svært glad for. Jeg bruger et lille pump som jeg dupper omkring øjnene som genopfrisker den tynde hud omkring øjnene og tilfører fugt. Læs gerne mit blog indlæg om Balance Me – Wonder Eye Cream lige herHvordan lyder jeres daglige hudpleje rutine?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay tips // Korean edition