Netflix anbefalinger | Serier #2

eBay tips // Korean edition

ebay goodies1. Facial Cleansing brush 40 kroner // 2. Cleansing Foam (Oily, Dry, Sensitive skin) 53 kroner //3.  Egg White Pore Foam 71 kroner // 4. Snail Peeling Gel 61 kroner // 5. Sparkling Pop Mist 66 kroner // 6.  Recovery Gel Cream 33 kroner

Det er virkelig længe siden jeg sidst har lavet et eBay indlæg, men nu skulle det altså være, og det første i lang tid, kommer til at handle om disse koreanske produkter. Koreansk makeup og hudpleje er blevet ekstremt populært på ingen tid, så jeg har lavet en lille collage med populære produkter, samt produkter jeg godt kunne tænke mig at klikke hjem. 🙂

Hver af disse produkter har på hver sin måde til opgave enten at rense huden i dybden, hjælpe olieret, sensitiv eller tør hud, give fugt, hjælpe på porerne, akne, osv. Børsten er et godt alternativ til de der måske ikke har råd eller gider give penge for en dyrere, elektrisk model (clinique, revlon, clarisonic, etc.) 🙂 Inde på annoncerne kan I scrolle ned og læse god info om hvert produkt. Har I erfaring med nogle af disse produkter eller andet koreansk makeup eller hudpleje? 

4 kommentarer

 • Jeg har hørt så meget godt om snegleslim, så måske det snart skulle testes!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Giv mig endelig tilbagemelding 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine tips. Jeg boede i Hong Kong i efteråret, og blev fuldstændig forelsket i deres udvalg af Koreansk hudpleje. Kan især anbefale produkter der indeholder snegleslim. Det lyder meget underligt, men det er super effektivt imod både acne, urenheder og tør hud (:
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Ja det snegleslim er bare the shit nu! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix anbefalinger | Serier #2