FILM & SERIER

Netflix anbefalinger | Serier #2

24. januar 2016

8cea71c6-dfde-4744-bc88-1ab3e87a1c8dpromotional-cast-image-the-secret-life-_-american-teenager-1578520-626-441The Secret Life Of The American Teenager:
Amy er 15 år, går i highschool og er med i skolens musik band. Hele hendes liv bliver vendt på hovedet da hun finder ud af hun er gravid. Med skolens skørtejæger. Herefter følger man hendes liv med hendes bedste veninder, hendes nye kæreste som måske er en anelse mere obsessed af hende end hun er af ham, samt alle rygterne der begynder at svirre om hende efterhånden som folk begynder at lugte lunten. En rigtig hyggelig serie som helt klart er tilegnet tøser med stort t. Det er en rigtig chick-lit serie som oser af ungdom, kærlighed, sex, tvivl, sorg og meget mere. Hvis man i forvejen er til de rigtig pladder romantiske film er denne en klar anbefaling.
baby-daddy-501c005ed48a8Baby Daddy:
Ben, ung fyr i 20’erne, bartender der udlever sit singleliv med sine to roomies, hans bror Danny og bedstevennen Tucker, får out of nowhere, en gevaldig omvæltning i sit liv, da hans ekskæreste har sat en baby udenfor Ben’s dør. Babyen er Ben’s og ekskæresten vil have at Ben skal opgive barnet til adoption. Men vil Ben bortadoptere sit barn, som han ikke engang vidste eksisterede? Denne serie er så hylende morsom. Den har lidt samme genre som Reba, hvor Melissa Peterman, også er med i. Melissa Peterman spiller i denne serie, Ben’s mor, der er rapkæftet og påtrængende. Ben er pigeglad, Danny er små dum, Tucker er den sjove lille fyr, og Riley er den tykke pige der pludselig er tynd og lækker, som Danny er vild med, men Riley er vild med Ben. Den skal bare ses!! Man skraldgriner i hvert afsnit.
weedsWeeds: 
Nancy er forstads mor til to og enke, efter hendes mand på tragisk vis døde. Hun står nu med hus og børn som hun ikke kan forsørge ordentligt og begynder derfor at sælge Marihuana, uden børn, venner og familie ved det. Men at sælge Marihuana viser sig ikke altid at være helt nemt og ikke altid til at skjule. Der kommer sandheder frem omkring hele nabolaget som viser sig at være afhængige af marihuana og der opstår massere af kærlighed og problemer hen af vejen. En rigtig fed serie med Nancy der er små kæk og flabet og ikke lader nogen stå i hendes vej. Jeg kan rigtig godt lide at man ser børnene vokse op til at blive unge mænd, samt se hvordan Nancy udvikler sig gennem serien, og generelt hvordan alle karakterne i serien udvikler sig og hvad der sker med dem løbende. Den skal også bare ses! Og hvor fedt er det ikke lige at serien på et tidspunkt optages her i Danmark. Gæt selv hvor hvis jeg siger Marihuana 😉

De to første anbefalinger er egentlig aldrig nogle jeg havde forestillet mig at se. Men det er det når man har set samtlige serier og film på Netflix og er lidt halv desperat efter at finde noget nyt at se, ikke? 😀 Men det viste sig at være to succesfulde valg, for jeg er vild med dem! Kender I serierne her? Er der nogle serie på Netflix I vil anbefale?

 • Svar
  Kolibri
  24. januar 2016 den

  Super dejlig med nogle serie-anbefalinger på en kedelig søndag 🙂
  Weeds er da ikke på den danske netflix, er den? Synes i hvert fald ikke jeg kan finde den. Hvor har du fundet den? 🙂

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   24. januar 2016 den

   Jeg så den på den danske Netflix. Forstår ikke hvorfor den ikke er der mere 🙁 Kiggede lige selv, kan hellere ikke finde den. Øv øv, den er så god!

   • Svar
    Kolibri
    24. januar 2016 den

    Øøøøøøøøv! 🙁 😉

 • Svar
  Mette Straa
  24. januar 2016 den

  Jeg kan kun anbefale klassikerne : Gilmore Girls og OC. Har set begge serier igen og igen 😀

 • Svar
  Stine // KISS KISS BANG BANG
  24. januar 2016 den

  Uh Weeds lyder god 😛

 • Svar
  cecilia k
  24. januar 2016 den

  Weeds har jeg set for et par mrdee siden. Den er på Viaplay hvis Netflix ik længere har den.
  Shameless er også en cool søndagsserie på netflix og i den sjove ende er modern family også en fab serie.

 • Svar
  Satina Wandel
  25. januar 2016 den

  Jeg eeeeeeeeelsker Weeds <3

  http://satinawandel.dk

 • Svar
  kathrine johansen
  26. januar 2016 den

  Jeg kender ikke serierne, men har prøvet at begynde med weeds men synes ikke billedet på serien fanger mig nok, den lyder dog meget spændende, ligesom de andre anbefaldninger du har lavet her, må igang!

  God dag søde Mia!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Svar
  Leafy
  28. januar 2016 den

  Weeds er kæmpe sjov! Tak for artikel om serier!

 • Svar
  Lea Thomsen
  12. februar 2016 den

  Er selv helt vildt med serien Weeds.
  Af serier anbefaler jeg;
  Breaking Bad
  Orange Is The New Black
  Hannibal
  How I Met Your Mother
  Modern Family
  og så er jeg lige pt i gang med at se Dexter som jeg også synes er virkelig god.

  http://lfthomsen.blogspot.dk/

 • Svar
  Netflix anbefalinger | Serier #3 | Blog About Mia
  5. maj 2017 den

  […] Læs også: Netflix anbefalinger | Serier #2 […]

Skriv svar