Depend 7day forår 2016 // Swatches

Netflix anbefalinger | Serier #2

8cea71c6-dfde-4744-bc88-1ab3e87a1c8dpromotional-cast-image-the-secret-life-_-american-teenager-1578520-626-441The Secret Life Of The American Teenager:
Amy er 15 år, går i highschool og er med i skolens musik band. Hele hendes liv bliver vendt på hovedet da hun finder ud af hun er gravid. Med skolens skørtejæger. Herefter følger man hendes liv med hendes bedste veninder, hendes nye kæreste som måske er en anelse mere obsessed af hende end hun er af ham, samt alle rygterne der begynder at svirre om hende efterhånden som folk begynder at lugte lunten. En rigtig hyggelig serie som helt klart er tilegnet tøser med stort t. Det er en rigtig chick-lit serie som oser af ungdom, kærlighed, sex, tvivl, sorg og meget mere. Hvis man i forvejen er til de rigtig pladder romantiske film er denne en klar anbefaling.
baby-daddy-501c005ed48a8Baby Daddy:
Ben, ung fyr i 20’erne, bartender der udlever sit singleliv med sine to roomies, hans bror Danny og bedstevennen Tucker, får out of nowhere, en gevaldig omvæltning i sit liv, da hans ekskæreste har sat en baby udenfor Ben’s dør. Babyen er Ben’s og ekskæresten vil have at Ben skal opgive barnet til adoption. Men vil Ben bortadoptere sit barn, som han ikke engang vidste eksisterede? Denne serie er så hylende morsom. Den har lidt samme genre som Reba, hvor Melissa Peterman, også er med i. Melissa Peterman spiller i denne serie, Ben’s mor, der er rapkæftet og påtrængende. Ben er pigeglad, Danny er små dum, Tucker er den sjove lille fyr, og Riley er den tykke pige der pludselig er tynd og lækker, som Danny er vild med, men Riley er vild med Ben. Den skal bare ses!! Man skraldgriner i hvert afsnit.
weedsWeeds: 
Nancy er forstads mor til to og enke, efter hendes mand på tragisk vis døde. Hun står nu med hus og børn som hun ikke kan forsørge ordentligt og begynder derfor at sælge Marihuana, uden børn, venner og familie ved det. Men at sælge Marihuana viser sig ikke altid at være helt nemt og ikke altid til at skjule. Der kommer sandheder frem omkring hele nabolaget som viser sig at være afhængige af marihuana og der opstår massere af kærlighed og problemer hen af vejen. En rigtig fed serie med Nancy der er små kæk og flabet og ikke lader nogen stå i hendes vej. Jeg kan rigtig godt lide at man ser børnene vokse op til at blive unge mænd, samt se hvordan Nancy udvikler sig gennem serien, og generelt hvordan alle karakterne i serien udvikler sig og hvad der sker med dem løbende. Den skal også bare ses! Og hvor fedt er det ikke lige at serien på et tidspunkt optages her i Danmark. Gæt selv hvor hvis jeg siger Marihuana 😉

De to første anbefalinger er egentlig aldrig nogle jeg havde forestillet mig at se. Men det er det når man har set samtlige serier og film på Netflix og er lidt halv desperat efter at finde noget nyt at se, ikke? 😀 Men det viste sig at være to succesfulde valg, for jeg er vild med dem! Kender I serierne her? Er der nogle serie på Netflix I vil anbefale?

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend 7day forår 2016 // Swatches