Depend forår 2016 | Swatches

Depend 7day forår 2016 // Swatches

12509049_584204411727139_8318778396747321653_nHer er anden omgang af swatches af de nye forårs lakker fra Depend. Denne gang er det fra deres 7day serie. Der er kommet otte nye farver hvoraf jeg vil vise jer syv af dem. Et dejligt frisk pust af farver. 🙂

7077 – Orange farve. Den krævede to tynde lag for rette dækkeevne. Meget almindelig for en orange men alligevel super fin. Den har også lidt solskins orange over sig.

7078 – Rødlig farve med undertoner af koral. Krævede to tynde lag for rette dækkeevne. Først da jeg så farven her, synes den meget julet. Men efter den kom på neglene kom de korale undertoner frem i den.

7080 – Lilla shimmer farve. Krævede to lag for rette dækkeevne. Jeg havde faktisk slet ikke spottet først, at der var shimmer i nogle af de nye lakker. Men jo, meget sart shimmer dukker op i nogle af dem. Den er så yndig denne lilla farve.

7081 – Petroleum/teal blå/grøn farve. Krævede to tynde lag for rette dækkeevne. En spændende farve med både blåt og grønt i sig. Super fin.

7082 – Lyseblå lidt ala mint blå farve. Krævede to lag for rette dækkeevne. En rigtig fin farve med dens lyse mint over sig. Vil bestemt også være en god farve til sommeren.

7083 – Lys pistacie grøn shimmer farve. Krævede to lag for rette dækkeevne. Igen en lækker, lækker farve. Jeg er simpelthen blevet så pjattet med lyse, grønne farver som er lidt hen i pastel. Denne er der også shimmer i, hvilket blot gør den mere yndig.

7084 – Lys, koral/laks farve. Krævede to lag for rette dækkeevne. Denne er en af de flotteste i kollektionen. Den er så kraftig i dens farve at den nærmere sig over i noget neon. Jeg er helt pjattet med den.

En kollektion med friske farver som rigtig giver forårs fornemmelser. Jeg er glad for at der er mange creme lakker denne gang. De forventes i butikkerne i uge 4-5. 🙂 Hvilken en er jeres favorit?

 Lakkerne er tilsendt til anmeldelse

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend forår 2016 | Swatches