IsaDora | Nude Cushion Foundation

Unknown watch | + 15% rabatkode

DSC_1534 DSC_1572Jeg vil i dag vise jer mit fine nye The Urban Marble Black Dial ur fra www.ditur.dk. Det er med marmoreret ur skive og sort læderrem fra mærket Unknown. Det er egentlig et herreur, men det betyder ikke noget for mig, og det er faktisk blevet super populært for kvinder at gå rundt med de lidt større herreure end små feminine ure. Uret her er i et klassisk og afslappet look hvilket jeg er helt vild med det og så kommer det ekstra “krydderi” i form af den fine ur skive. Uret er ikke let i vægt men hellere ikke tungt som en beton klods. En god mellemting. Det koster 795 kroner.

Marmor er meget populært lige for tiden og jeg selv er også vild med det, så derfor faldt valget på netop sådan et slags ur i stedet for de klassiske moderne ure for tiden med sort rem og hvid ur skive eller de store stål/guld ure.

Rabatkode til jer
Hvis I selv ønsker jer et nyt ur kan I ved brug af koden “mia” få  15% på jeres køb hos www.ditur.dk. Der er andre mærker end Unknown derinde som fx Daniel Wellington, Dyrberg/Kern, Valentino Rudy, m.fl. 🙂 Hvad synes I om mit nye ur? Hvilket ur har I selv?

Uret er modtaget som gave 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IsaDora | Nude Cushion Foundation