NEGLELAK & LIR

Depend forår 2016 | Swatches

Depend forår 2016Her i uge 4-5 lander der en ny forårs kollektion fra Depend i butikkerne. Det gælder både for minilakker og deres 7day serie. I dag vil jeg så vise jer dette lille udvalg af nogle af de nye minilakker der kommer. Det er et blandet udvalg af både stærke, friske farver samt pasteller som I ser. Lakkerne har ikke navne, men numre som står angivet på billederne.

469
– Lys himmelblå farve. Nem at arbejde med og krævede to tynde lag for rette dækkeevne. En super smuk farve og klart min favorit nuance når det gælder en lys blå.

470 – Lys mosgrøn farve. Nem at arbejde med og krævede to tynde lag for rette dækkeevne. En farve jeg umiddelbart ikke ellers ville kunne lide, men synes faktisk den er meget charmerende og frisk.

472 – Lys orange farve. Nem at arbejde med og krævede to tynde lag for rette dækkeevne. Den minder mig meget om en solskins orange, hvis det giver mening? Eller det orange i en filur is? Mums!

473Mint grøn pastel farve. Nem at arbejde med og krævede to tynde lag for rette dækkeevne. Absolut favorit farve i den nye kollektion. Mint grøn er noget af det smukkeste der findes. Wauw.

474Lys blå/lilla pastel farve. Nem at arbejde med og krævede to tynde lag for rette dækkeevne. En fin farve som både optræder i en pastel blå nuance samt pastel lilla. Lækkert mix.

475Råhvid pastel farve. Nem at arbejde med og krævede to lag for rette dækkeevne. En hvid farve der ikke er helt hvid alligevel. Mere råhvid i det med pastel over sig.
Depend forår 2016 MatteHer har jeg lagt Depends matte topcoat over. Det var første gang jeg forsøgte mig med den så det var jeg selvfølgelig spændt på, da jeg desværre har oplevet mange dårlige matte topcoats. Men denne er hidtil den bedste jeg nogensinde har prøvet. Med den nye 02 serie fulgte en ny, forbedret bred pensel i flaskerne, og det er så lækkert. Penslen dækker stort set hele neglen når man lægger produktet hvilket både sparer tid men også produkt. Lakken tørrer mat op på en lækker måde uden at efterlade streger eller prikker i lakken.

Fælles for alle lakkerne, udover de friske farver, er at de allesammen er i creme finish. Det er jeg ret vild med. Jeg elsker en almindelig creme lak i stedet for de med perlemor, shimmer og andre effekter. Hvad synes I om farverne? Har I en favorit?

Lakkerne er modtaget til anmeldelse

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Stine // KISS KISS BANG BANG
  14. januar 2016 den

  Jeg er vild med de matte! 🙂

 • Svar
  Nadia Kaplan
  14. januar 2016 den

  Er vild med både 473 og 475 i både den blanke og den matte. Så vil de frem til at de kommer i butikkerne 🙂

 • Svar
  Satina Wandel
  14. januar 2016 den

  Uh, 469 skal jeg klart have!

  http://satinawandel.dk

 • Svar
  byhauken
  15. januar 2016 den

  Uh jeg er vild med den matte top coat 🙂 474 og 475 bliver nok mine!

  Knus

 • Skriv kommentar