Morphe Brushes | 35O palette

IsaDora | Nude Cushion Foundation

DSC_0426 DSC_0427 DSC_0431Denne lille sag var jeg så spændt på da jeg ventede den hjem. Det er en kompakt-dåse foundation fra IsaDora. Den indeholder en lille luftig pude fyldt med foundation. Dertil hører en svampe applikator, til at påføre foundationen nemt og hurtigt. Dog var jeg lidt skeptisk over den applikations svamp der hørte til, da jeg aldrig har været så vild med dem. Men denne er rigtig god og produktet i sig selv er så nemt og lækkert. Man dupper forsigtig svampen i foundationen og påfører nemt på huden. Man kan ikke mærke man har foundation på og det lægger sig i et jævnt og flot resultat. Den indeholder fugtgivende ingredienser som Aloe Vera og E-vitamin hvilket godt kan fornemmes da man føler at ens hud er frisk og fugtgivet efter påføring.

Man kan nemt genopfylde denne ved brug af IsaDoras Nude Fluid foundation som er udstyret med pipette. Så “dropper” man bare i kompakt-dåsen og den er god som ny. Der findes farver. Kender I IsaDora? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morphe Brushes | 35O palette